Selam arkadaşlar.Özel bi serviste aracımın triger kayışını ve diğer kayışları(v kayışı,direksiyon kayışı ve klima kayışı) değiştirdim.İşçilik dahil 180 tl tutu.Sizce normal mi?yoksa fazla mı.Kayışlar ve bir de trigerin bilyesi mi ne vardı.Hepsi 90 tl tuttu.Yani usta 90 tl'da işçilik aldı.Sizce bu fiyatlar normal mi?(Aracım 2003 admire 1.3).Bir de ön amörtisörlerin değişme zamanı geliyor.Acaba ön amörtisör fiyatları nedir?İşçilik vs değişimi bana kaça mal olur.Teşekkürler
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Şu kışı bi atlatayım ön amörtisörleri değiştimeyi düşünüyorum.Çok acil bi durumu yok ama ön taraf biraz fazla sarsıntılı oluyor.Bildiğiniz markalar var mı bu arada tavsiye edebileceğiniz?
ankarada 1.3 accent için bahsettiğiniz kayışlara 50 tl işçilik alıyorlar. ama verdiğiniz para çok da değil, amortisör değişimi için 30tl alıyorlar tekine. bir de 50 tlye tamirat çok pahalı, 15liraya yapıyorlar, 50 liraya yan sanayi amortisör bile bulunabilir.
ben cumartesi günü değiştirdim arka amortisörleri,detayları linkte bulabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=15691&KW=admire+amortis%F6r&PN=1 4 marka konusuluyor genellikle. *maysan *mando *maysan-mando *monroe Ben monroe tercih ettim..