Herkese selamlarımı iletiyorum izmirde özel bir yetkili serviste şunları Trigeri için fiyat aldım: Triger kayışı, V kayış, Direksiyon kayışı, Kılima kayışı, Yani tüm kayışlar anladığım kadarıyla bir kaç parça daha söyledi ama tam anlayamadım yada yanlış anladığım parçalarda olabilir Aracım Accent Era 1.4 Team 2010 Model işçilik dahil 250Tl fiyat aldım sizce rakam nasıl daha önceki aracıma iş yaptırmıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ustadan yana yineden fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Bana çok ucuz geldi. Ben 4 sene kadar önce getzin triger setini sanırım v kayışıda vardı 130 tl ye almıştım. Sadece malzeme. Sizin malzemelerin bile daha fazla tutması gerekir. Taki ustalar bunları değiştirirken uğraşacakları için iyide para alırlar.
Ben olsam en kaliteli kayışı alıp sadece işçilik vererek taktırırdım.Aynı ürünlerin farklı kalitede üretimleri var ve hiç bir şekilde para ksıılmayacak bir parça.
Eranın tüm kayış ve malzemeleri bedavadan biraz pahalı ben elantra için 210 tl harcamıştım 2 sene önce. Malzeme ve işçilik olarak D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gayet uygun bir fiyat sadece malzemeler bile 150 tl civarı tutuyor. Diğer marka araçların triger seti fiyatları daha yüksek.
Valla işi yaptıracağım usta yükseliş de zamanında ustabaşıymış daha önce admire kasa aracımda deponun içinin boyasınıın döküldüğünü bilip sorunumu çözmüştü sürekli stop ediyordu. Honda 1.6 ies'in bile izmirde arkadaşlarım 150 Tl ye değiştirdiklerini söylüyorlardı peki hangi marka triger takmalıyım?