Hayırlı Akşamlar İyi Forumlar , aracım 2009 era select modeli 4 gün önce aracımın bakımlarını yaptırdım triger seti polen filtresi yağı suyu herşeyi değişti sanayiden eve dönerken kırmızı ışıkta kendi kendine vites boştayken stop etti 10 dakika sonra marşa bastığımda geri çalıştı eve gitti sıkıntısız ertesi gün yine stop etti sebebsizce gazdayken , stop ettikten 15-20 dakika sonra marşa bastığımda sıkıntısız çalışıyor 10 dakika gittikden sonra motor arıza lambası yanıp yine stop ediyo , gazdada benzindede aynısı oluyo benzinde biraz daha uzun mesafe gidiyo sadece ama yine stop ediyo sorun ne olabilir , bayram bayram sanayide kapalı evin önünden biyere götüremiyorum aracı , alalı 1 ay olmadı şimdiden soğuttu beni kendinden .
Motor çalışırken tekleme yapıyor mu. Yapıyorsa aklıma sente ayarı geliyor. Trigeri söküp takarken, egzantrik konum sensörü yada herhangi başka bir parçanın soketi takılmamış olabilir. Araç arıza ışığı yakmış. Bilgisayara bağlatın neden yaptığı belli olur. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çalışırken Gayet Normal Çekiş de Düşme Felan da Yok , Arabayı Alalı 2 Hafta Oldu Tanıdığım Usta , Servis Yok Önerebileceğiniz Bir Yer Varmı , Hyundai Hakkında Bilgim Yok Aracın Yabancısıyım Yani Daha
merhaba, bakımları yaptırdığınız yerden soğumalısınız bence, araçtan değil... Ayrıca eve giderken sorun yaşadığınızda ev yerine tamirhaneye geri gitmeniz daha doğru olurdu. büyük ihtimalle ya krank sensörünü tam oturtamadılar yada sente ayarını yapamadılar. arıza kodu hafızasındadır, okutursanız ne olduğu daha net anlaşılır.
Ayağım gazdaykende stop ediyo kontak kapatmış gibi , hızlı giderken vites değiştirmek için ayağımı gazdan çeker çekmez motor ağrıza lambası yanıyor tam stop edecekken gaza basınca biraz sarsılıyor araba ama stop etmiyor biraz gittikden sonra araç vitesdede olsa yine stop ediyor , Teşekkür ederim yardımlarınız için yarın ilk iş bakım yaptırdığım yeri arıyacağım