Değerli Arkadaşlar, Hepimiz, Anne Babamız, Eşimiz Çocuğumuz kısaca tüm ailemiz bizler için çok önemli ve çok değerlidir. Bu değerleri yitirmemek için araçlarımızı kullanırken her zaman aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini hepimiz biliyoruz. Buna istinadan yeni başlatılan ve TV dede reklamlarına başlanılan TRAFİKTE SORUMLULUK HAREKETİ ne FACEBOOK ta beğenerek ve trafikte uygulamak suretiyle HYUNDAI CLUP TR Üyesi arkadaşlarımın duyarlı yaklaşımlarını umut ediyorum. Erol ÇELİK <div style="height: 836px;" id="textcontent"> T.C. Ulaştırma Bakanlığı'nın koordinasyonunda, "Trafikte Sorumluluk Bilinci" alanında çalışma yapan kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde gerçekleştirilen projeyle "Trafikte Can Güvenliği" konusunda koruyucu önlemler alınması ve sorumluluk bilincinin geliştirilmesi konularında toplumda farkındalık yaratmak amaçlanmaktadır. Proje konumlandırılırken, Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olan trafikte can güvenliği konusunda kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üretebilmenin konuyla ilgili paydaş kuruluşların katılımıyla mümkün olabileceği gerçeği temel alınmıştır. 4 Mayıs 2010 tarihinde Ankara'da yapılan basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulan projenin ilk paydaş toplantısı da aynı gün gerçekleştirilmiştir. Proje, 2010 yılında hedef gruplara özgü "Güvenli Taşıt Hareketi", "Can Dostları Hareketi" ve "Sorumlu Vatandaş Hareketi" olmak üzere üç alt proje ile devam edecektir. Kamuoyunda trafikte sorumluluk konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hedef gruplara özgü eğitim modülleri geliştirilmiş, ulusal ve yerel medyada yayınlanmak üzere tanıtım filmleri çekilmiştir. Etkinlik takvimi için tıklayın