http://www.haberturk.com/trafikte-basamak-ve-prim-fiyati-artabilir-1690689-ekonomi Zorunlu trafik sigortasına zam sinyali geldi. Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Şerif Çakırsoy, “Trafik sigortası prim fiyatlarında 2018 yılı için mutlaka bir güncelleme olacaktır” dedi.
Basamak sayısının artmasını ve iyi-kötü sürücü ayrımının yapılmasını şiddetle destekliyorum ama bu iş geçen sefer ki gibi olupta hepimizi cezalandırma yoluna gitmeden yapılmalı.
basamak konusu sıkıntılı örneğin şirket üzerine olan araçlarda şirket araçlarından herhangi biri kazaya karıştığında şirkete son kayıt olan aracın basamağını etkiliyor düzeltilmesi gereken bir durum çok kişinin canı yanıyor bu yüzden .bunun dışında iyi sürücüyü 7.basamaktan daha geriye atarak ödüllendirme sistemini destekliyorum.kötü sürücü tabirine giren şahııslarada cezayla yetinilmemeli kalıcı olarak men edilmeli arkadaş herkes can taşıyor ya bu işe kafa ver adam gibi öğren yada trafiğe çıkma
Geçenlerde 5.inci basamaktan sigorta yaptirdim 770 tl falan ödedim bide kasko 1400 kusur tl verdim .. her yönden bizleri soyuyolar zaten indirdiler diye sevinirken gene geciriyolar.. aldığımız maaş dan vergi kesilir mazot alırız vergi kesilir alışveriş yaparız vergi kesilir sigorta yaparız zam gelir mazot alır zam gelir bi yerden kismaya çalışırken bir yerden almasını çok iyi biliyor basimiz da duranlar. Alışdik artık acıtmıyor
benim gibi bisiklet sürün arkadaşlar vergi yok sigorta birde üstüne sağlıklı oluyorsunuz şaka bir yana araba ihtiyaç hele birde çocuğunuz varsa allah sonumuzu hayr etsin
Biraz önce farkettim baldizin getzin sigortası bitmiş hemen arkadaşımı aradım sağolsun benim için baktı 480 tl sompo japan çıkmış çok iyi fiyat...
şuan ki aracım dahil babamın üstüne aldım 39 plaka , istanbulda ikamet ediyorum son sigortayı geçen sene 570 liraya yaptırmıştk , şimdikinden iki önceki aracım annemin üstüneydi 2015 senesinde haziranda 245 liraya sigorta yaptırmıştım 34 plakaydı.. Bunun yanı sıra 2016 senesinde motor aldım uygun olsun diye babamın üzerine yaptım tekrar fakat iki taşıt motosiklet ilk kez üzerine olduğundan ilk motorum 1250 küsür sigorta çıkmıştı , sigortacı 1 sene satmayın hasarsızlık alın demişti fakat 6 ay sonra yeni motor bulmuştum onu kaçırmak istemedim babamın üzerine yaptırdım 890 tl sigorta çıktı değişen çok birşey olmadı . bir süre sonra motorları sırasıyla sattım. bir kaç ay sonra bu sene mayın ayında tekrar motor aldım ve 25 yaşında olmama rağmen dedim 2 milyarda olsa üstüme alayım sigortadan hasarsızlık alırım binerim 1 sene diye sigorta bana 350 tl çıktı şok oldum hemen yaptırdım , işte geçtiğimiz hafta sattım motoru 1 sene binebilmek kısmet olmadı 185 lira iade aldım geri. şimdi tekrar alacağım ve aracında sigortası geliyor durumlar ne olacak hiç bilmiyorum çok karışık bir sistemi var şuan sigortanın
Kaz olsak,öldürmeden tüy yolarlardı,koyun olduk,postu deldirdik! ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi