Öncelikle böyle bir konu açmak yasaksa direk silinebilir. hatta ettiysem affola. Arkadaşlar, sıfır araç araca özel plaka yapmak istiyorum...ama artık çok zormuş nufus kütügün nerdeyse ordaki tescilden hangi plaka varsa onu alabiliyormuşssun. benim istedigim plaka serileride Sultanbeyli çıkıyor.oysaki ben üsküdarda oturuyom. Bu konu hak.yardım edebilecek yada fikir verecek kimse var mı ? En kötü ihtimal Üsküdar'dan bari son rakamları istedigim gibi birşey olsa Mesela üsküdar Serisinden ..34 TM 1905 - 1987 -9999-3434 vs. teşekkürler.
Valla benim bildiğim bu memlekette olmaz diye bişi yok, sen iyi bi muameleci bul, sanırım halleder işini..
Valla ben şimdiye kadar hep kendim yaptığım için herhangi birini öneremiyorum ya..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif...şöyle yap istersen, Uçar otomotiv'de dinamik satış sorumlusu Zafer bey var satışta, onu arayıp benim selamımı söyle, onların muamelecisi halleder büyük ihtimal..
Benim İstediğim Plaka Oturduğum Semtte Bu İşi Bende Ayarlamayı Düşünüyorum. Yanlız Benim Araba 34 Plaka Yani Plaka Değişim İşlemini Nasıl Yapıcaz ?