19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

TRAFİK SİGORTASI YENİLETME

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda blue5 tarafından 14 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle bütün ii temenniler için öok teşekkür ederim.tabi sıra geldi,bazı bürokratik işlemlere.soracağım soru şu.PALİOMU 9 KASIM GÜNÜ NOTER SATIŞIYLA SATTIM.BUGÜN ARACIMI BAŞTAN ANAHTAR TESLİM OLARAK ANLAŞTTIĞIM İÇİ 2009 TEMMUZ MTV Sİ VE TRAFİK SİGORTASI DAHİL TESLİM ALIRKEN SATIŞ ELEMANI DİĞER ARACIMIN TRAFİK SİGORTA BEDELİNİN DİĞER GÜNLERİNİN BANA GERİ ÖDENECEĞİNİ SÖYLEDİ.SORUM İSE ŞU.BANA SATTIĞIM ARACIMIN TRAFİK SİGORTASININ GERİYE KALAN BEDELİNİ ,Kİ BİTMESİNE 7 AY VARDI,ARACIN NOTER SATIŞINI VEERDİĞİM GÜNKÜ TARİHİ İTİBARİYLEMİ ALIRIM ,YOOKSA GİDİP İPTAL ETTİRDİĞİM GÜNKÜ OLAN ,Kİ YARIN PAZAR OLDUĞUNDAN PAZARTESİ GİDECEĞİM,TARİHE GÖRE Mİ ALIRIM.YARDIMLARINIZ İÇİN ÖOK SAOLUN.ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.YOKSA GİDİP SİGORTACIMIN BAŞINI Bİ AĞRITAYIM

2. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bende 01.09.09 da sattığım aracımın kalan sigorta parasını alacağım fakat sattığım arabaının orjiinal sigorta policesi olmadığından sıkıntı yaşıyorum noter satışından itibaren paranızı geri veriyolarmış ben 99 tl acağım

3. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler dostum.valla içimi rahatlattın.sabahtan beri beynimi kemirdim duurdum.umarım sende işini kolayca hallerdersin.bu arada nickin yabancı gelmedi.hiç team palioda bulundunmu

4. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat

evet orada da bulundum.sienayı sattım,
    sigorta parasını alıcam :) hyundai era aldım 2008 model fırsat bulup bi tanıtamadım daha https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

5. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bekleriz dostum

Bu Sayfayı Paylaş