Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

trafik sigortası ve kasko

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda veydel tarafından 10 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    iyi akşamlar. bugün kaskomu yeniledim ve trafik sigortası için fiyat aldım. aracım 34 plaka. era 1,4 select otm. hasarsızlığı var(1 yılllık). kasko 480 tl (groupama), trafik sigortası ise groupama 250, euro 240, axa 200... bikaç güne kadar sonuçlandırırım... sanırım axadan yaptıracam. sizce kasko ve trafik için fiyatlar nasıl???

2. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Groupama çok iyi yaptırmışsın 480 TL den.Bakalım benimde yaklaşıyor Yılbaşında hasarsız lığı bozdum tahminim 600-700 ödiycem.Trafik sigortasını en ucuzundan yaptır gitsin nasıl olsa seninkini karşılamıyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

3. Misafir

Misafir Guest

yaptıracak varsa coşkun abinin yeğeni de acentesi ergo isviçrenin iki oldu sigorta ve trafik sigoortası yaptırıyrum fiyat olarak uygun fazlasıyla da kaza yaptığımda vs araç tahsisi olarak faydalkandım

4. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    kaskoyu bi arkadaşıma yaptırdım. ama trafik sigortası çok yüksek çıkıyor. onda arayış içerisindeyim.başka bir başlıkta coşkun abi numarayı vermişti yarın bi arayayım.

5. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkdaslar ben bundan 2 ay once bi kaza gecırdım. gerı gerı gelırken arkamdan gecen volt servıs mınıbusunun camurluk ustune dogru gecırdım. ozmanda daha acemılıgımı yenı yenı atıodumm ve bole bı durumu tek yasamıstım. peder duymasın dıee. o anda karsı taraf sıgorta fotokopısı ruhsat falan dedık yaptık nese. bn 8 de 8 hatalı olarak gozuktum. aslında deıldım ama nse yanımızda hatunoldugu ıcın uzatmadık. adama sordumm kaskomdan mı alacaksınız pederın haberı olur mu dıe. oda hasrsızlıgınızz bozulurr dedı. kaskoyu yenılemeye gıttıgınde ogrenır dedı. bnım sorum hasarsızlıgım bozulur mu gercekten ? morelım bozuldu. hem onun hasarını trafık sıgortası karsılamıormu ? bılgı verırmısınız

6. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    trafik sigortasını yenilemeye gittiğinde mutlaka öğrenecektir.kendi aracınızıda kaskodan yaptırdıysanız kasko yenilemede de öğrenecektir.çünkü fiyat yüksek çıkar. bence canınızı sıkmayın babanızla açık açık konuşun. sizden öğrenmesi daha iyi olur...

Bu Sayfayı Paylaş