Bugün akşam üstü üzücü bi olay yaşadım. bodrumdan köye doğru döndüm bozuk satıhlı köy yolundayım Önümdeki arkadaş sola dönmek için sinyal verdi ve yavaşladı, yollar tamamen bozuk. Max 40-50 gidebiliyoruz arkamdaki istanbul plakalı ilk defa navigasyon ile bu yola giren arkadaş ilk önce beni sıkıştırdı yanımdan aynaya çarparak geçti sonra sola dönen arkadaşımın aracına çarparak yön değiştirdi. yolun sağındaki tarlaya uçtu. Akabinde kavga gürültü. Allaha şükür kimsenin burnu kanamadı. Jandarma trafik geldiğinde bnim aracımın aynasına çarptığını kabul etmedi. Yerdeki ayna parçalarının ve onun aracındaki aynanın videosunu olay mahalinde çektim, ama jandarma kendisi tutanak tuttu beni tutanağa dahil etmedi 2 araçlık kaza olarak yazdı ben durumu belirtmeme rağmen yazılmadı Bu durumda ne yapabilirim?
Allahından bul deyip kendiniz karşılayın masrafınızı. Tabi insanın içinde okkalı bir kafa koyamamak ukte kalıyor ama yapacak bir şey yok.Devir kötü.3 kuruş etmeyecek insanlar silah taşıyıp kendini adam sanıyor.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Jandarma bunu nasıl yapar göz göre göre günah değil mi hak yiyorlar herkes görevini hakkıyla yapsa kimsenin böyle sorunlarla uğraşmasına gerek kalmaz Bende zamanında bir trafik kazasına karışmıştım polis geldi sen haklısın dedi tutanağı aranızda tutun dedi sen dedim tut ben tutamam dedi tuttuk tutanağa dur levhasını çizmeyi unutmuşuz sonuç %100 ben hatalı çıktım karşı taraf insaflı çıktı yine hasarımın yarısını cebinden ödedi kendi arabamı yaptıracaktım bununla sen yaptır dedi verdi ama ne gerek vardı bunlara benim sigortam 3 katına çıktı bir dahaki sigorta zamanı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim. Olaylar karıştı. Sigortacı ile görüştüm servise yönlendirdi. Aracı servise bıraktım, kaza sonrası videoyuda, onlar ayrı dosya açarız exper gelir kontrol eder aranızda tutanak olmadığı için önce kaskonuzdan yaparız dediler. Kasko şirketi gerekirse olayı mahkemeye taşır, sizinde ifade vermeniz gerekebilir dediler. Sonrasında firmalar mahsuplaşarak borç benim kaskodan düşermiş.