Merhaba arkadaslar dun ergeneden istanbula donerken .saat 14 sularinda corlu trenyolu gecidi yolunda hyundai acccent blue ve ford fiesta kafa kafaya carpisti. Kaza 200 mt onumuzde oldu her 2 aractada 4 er kisi vardi.ford fiestadaki herkes sag saglim cikti. Fakat blue deki on 2 yolcu on direklerin kirilmasi yuzunden sikisti. Hatta arka kapilarda sikisti. Arka dakiler zorda olsa cikti fakat .ben olay yerini terkederken itfaiye araci kesiyodu hala .foto cekmedim. Kotu bir olay diye ama hala aklimda kaldi.bensadece iihss testindede ayni sonucu gorunce olayi paylasmak istedim. Uzucu bir goruntu
ilk resimdeki araç Volswagen, 2. resimdeki araç Accent Blue Fiesta yok ki resimlerde... Galiba temsili koydunuz...
Ford fiesta sedan testi buldum. Amerikan iihss testi anladigim kadariyla n captan daha basarili .cunku ncap tan gelen giden 5 yildiz alio cikiyo egea haric
Evet Blue'nun zayıflığı benim de dikkatimi çekti. Fiyatına göre orta segmente göre güvenli denilebilir ama keşke daha iyi yapılsaydı. Dikkat etmek lazım hep.. Geçen Konya'da Otobüs ile 2017 Passat çarpışmış. Passattan kalan sadece vw logosu oldu.. Yani güvenlik önemli tabiki ama kaza yapmamak , kaza yapmamaya çalışmak , sebebiyet vermemeye dikkat etmek lazım gerisi küçük detaylar..