18 yaşımdan beriehliyetim varilk trafik cezamı28 yaşında almış bulunmaktayım.fahri trafik müfettişi arkadaş kırmızı ışıkta ihlalinden 13.02.2011 pazar günü saat 7:58 de yazmış adamın günahını almıyım ama ben o saatlerde haftaiçi çalışan herkez gibi uyurum veya kahvaltı yaparım ve arabamın anahtarı sadece bende var. başkasıda çıkmış olamaz. sormak istediğim aranızda daha önceden bu tip bir ceza yazılan ve itiraz edenvar mı? varsa sonuç ne oldu ve nereye itiraz edebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Not: forumda arattım ama benzer durum bulamadım gözümden kaçtıysa özür dilerim.
Bazen Plakaları yanlış okuyabiliyorlar.Anadoluda yaşayan bir amcaya İstanbul köprüsü üzerinde ceza kesmişler.ADam hayatında İstanbula gitmemiş haberlere çıkmıştı hatta. İtiraz ederseniz Olumlu sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.
Bende hiç bulunmadıgım yerde kırmızı ısıktan ceza yedim. Benzer sekilde memlekette oldugum tarihte de istanbulda 1. köprüden "kgs" kaçak gecis cezası geldi.. 2 sininde pasalar gibi ödedik.. Eger itiraz etmeyi dusunuyorsunuz itirazlı ödeme yapın. İtirazsız ödeme yapılırsa daha sonra itiraz edilmiyor... Yani her halukarda ödenmesi gerekiyor.