Her zaman başıma gelen bşr durum vardır..sizde de oluyor mu merak ettim... Ne zaman hangi saatte nereye gidersem gideyim illaki bşr sebeble yoğun trafiğe takılırım,otoban olsun E5 olsun yan yol olsun..girdiğim yoğun trafikten kaçıp yan yola ve ya açık diye girdiğim başka bir yolda 500 metre sonra daha yoğun bşr trafiğe takılma durumunuz oluyor mu...ya da ne bileyim şuradan gidelim deyip kayboluyor musunuz,bambaşka yerlere gidiyor musunuz trafikte çok acayip işler geliyor başıma böyle.. En son dün Beylikdüzü'nden Beyazıt'a gitmek istedim genelde sakin olduğunu düşündüğüm için sahil yolunu denedim küçük çekmece girişinden Florya üzerinden fatihe kadar giderim diye.. O da ne herkes sahilde,o trafikten çıkıp tekrar E5 dönmem 1 saat sürdü sanırım sefaköye çıkmam bu seferde e5 ve yanyol açıktı ki ben o yolun hangi vakit olursa olsun açık olduğunu pek bilmem yenibosnada aracı bir yere park edip metroyla gittik ailecek aksaraya beyazıta..çünkü bundan 2-3 ay önce Eminönü unkapanı vs taraflarında 3 saat kadar dolanıpta ne aksaraya ne sirkeci Eminönü içine giremeden geri dönmüştüm,kışın ortasında...dün hava güzel herkes gene yoldadır bu trafikte bir yere varılmaz diye yenibosnaya bırakmıştım aracımı... Amma ne Beyazıt Aksaray fatih ne de E5 te trafik vardı..her yer boş gibiydi...boşuna taban tepmiş olduk bu sefer... Bu trafiğin bize mi gıccıklığı var merak ettim..sizede gıcık mı UZ-AY' dan Gönderildi
yandex e yaziyorum piskolojik sinirimj asan bi sure verirse gitmiyorum ilk firsatta tasinicam bu sehirden
Bazen denk geliyor hele ki acelem varsa ama çoğunlukta acemi gibi davranan uyanıklar 5m kala önüme atlayanlar, sinyal vermeden viraj dönenler sollayanlar ve olmazsa olmaz yanlış dar viraj alanlar bazen telle bile konuşuyorlar o denli marifetliler!
İstanbul dediğimiz şehir dünya üzerinden 100 ülkeden fazla nüfus barındıran bir şehir. Bu kadar insan bu kadar araç ne yapsın? Buna karşın hiç kimse de eminim ki hayatından bir gram memmun değil çünkü sadece hayat böyle şehirler de yollar da beklemeler de geçiyor. En güzeli küçük bir kasaba da yaşamak sakin bir hayat. Şahsen ben Ankara dayım ama vallahi bıktım bu şehirden. Hırı bitmez gürü bitmez bir yer.
İstanbul'un trafiği bitmiyor. Artık hafta içi araçla biyere gitmeye korkuyoruz. Ben işe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum. Ev ve iş yeri metrobüsün ilk durağına çok yakın olduğundan yolculuk kısa ve rahat oluyor ancak ara duraklarda insanlar çile çekiyor binemiyorlar.
geçen hafta pazartesiden cumaya 86km yol yapmışım trafiksiz yolları tercih ediyorum az mesafe yapıyorum eğer ki uzun mesafe yol yapsam illa ki yoğun trafiğe takılıyorum özellikle E-5 ve otobanda yoğun trafiğe denk gelmeden gitmişliğim yok gibi.
Ben eskişehirde yaşıyorum. Ama biz bile istanbul trafiğine takılıyoruz hesabı siz yapın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman hocam sen trafiğe çıkınca bize haber verde aynı güzergahı kullanmayalım SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi