Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Toyota Motor: 270 bin araçta hatalı motor var

'Sohbet' forumunda Coşkun Özcan tarafından 1 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

  1. Coşkun Özcan

    Coşkun Özcan Vip Üye

    Yaş:
    44
    Katılım:
    26 Mart 2009
    Mesaj:
    4,837
    Alınan Beğeniler:
    67
    Şehir:
    Türkiye
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Toyota Motor, aralarında üst segment Lexus ile Crown markalarının da bulunduğu <A name=aspx1 ="showAd('25659','101217' ,);clearAdInterval_();" oncontextmenu="return false;">ve</A> küresel düzeyde satılan 270 bin araçta hatalı motorun bulunduğunu bildirdi.
    Dünyanın en <A name=aspx1 ="showAd('26433','100023' ,);clearAdInterval_();" oncontextmenu="return false;">büyük</A> otomobil üreticisi Toyota Motor tarafından yapılan açıklamada, hatalı motorlara sahip araçların hareket ederken durduğu belirtilirken geri çağrılıp çağrılmayacağı konusunda bilgi verilmedi.
    Japonya’da Kyodo Ajansı ve Fuji televizyonun haberine göre, söz konusu 270 bin araçtan 180 binin deniz aşırı ülkelere satılırken, geri kalanı da ülke içinde kullanılıyor.
    Toyota, daha önce küresel düzeyde sattığı 8 milyondan fazla aracını geri çağırmak zorunda kalmıştı. ABD yönetimi, Toyota firmasının geri çağırma konusunda <A name=aspx1 ="showAd('25656','100493' ,);clearAdInterval_();" oncontextmenu="return false;">çok</A> yavaş davrandığı gerekçesiyle 16,4 milyon dolar ceza vermişti.
    Toyota Firması geçen hafta 17 bin Lexus hibrid <A name=aspx1 ="showAd('26431','101064' ,);clearAdInterval_();" oncontextmenu="return false;">model</A> aracını geri çağıracağını açıklamıştı.

    alıntı: http://www.milliyet.com.tr/toyota-motor-270-bin-aracta-hatali-motor-var/ekonomi/sondakika/01.07.2010/1257782/default.htm

    bence kesin Türkiyede yoktur, zaten kimse soormaz

    Düzenleyen : Coşkun Özcan
     
  2. kentaur

    kentaur Vip Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2009
    Mesaj:
    1,028
    Alınan Beğeniler:
    7
    Şehir:
    Türkiye
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    toyota artık eskisi gibi kaliteli araçlar üretmiyor.
     
  3. Davtor

    Davtor Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2009
    Mesaj:
    999
    Alınan Beğeniler:
    1
    Toyota hani derler ya kokusu sonradan çıkıyor aynı o anlamagelen sorunlar yaşatıyor bu Toyota ya yakışmıyor ve eskiden olan güvenim artık yok
     
  4. Misafir

    Misafir Guest

    Hala 1997 model 14.500 TL ye arabalar varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifİşte ben buna anlam veremiyorum.Yok efendim tutuluyormuş.Benimkisi tutulmasın yahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
     
  5. Davtor

    Davtor Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2009
    Mesaj:
    999
    Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen katılıyorum bu ülkemizin gelişmişlik oranı ile orantılı bakınız önyargı gelişimin önündeki en büşük engeldir nitekim bu ülkemizde çokça var hal böyle olunca da sonuç sizinde söylediğiniz gibi hala 97 model araçlara daha yüksek modelleri daha az veya aynı paralarla sahip olma imkanı varken tercih ediliyorsa ve bunuda sebebi tutulma ki bu aslında akıl tutulmasıdır:Mümkünse tutulmasın ben böyle gayet iyiyim.
    Düzenleyen : Davtor
     
  6. Ertan

    Ertan Kayıtlı Üye

    Yaş:
    46
    Katılım:
    5 Şubat 2009
    Mesaj:
    330
    Alınan Beğeniler:
    40
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Türkiye
    Ad Soyad:
    ertan tiryaki
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    yada şöyle olabilir adamlar zaten en iyi aracı yapıyorlar dahada iyisini sıfır sorunlu yapmak niyetinde olduklarındanmı acaba bir yerlerde hata yapıyorlar

    tabi şunuda atlamamak gerek oto elektroniğinde hala avrupalılardan iyiler bence fransız ürün gruplarını gördükten sonra bizim hyundailer bile avrupanın elektronik donanımlı araçlarından çok iyi ve sorunsuz
    Düzenleyen : ertanna
     
  7. Davtor

    Davtor Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2009
    Mesaj:
    999
    Alınan Beğeniler:
    1
    Herkes en iyisini yapmaya çalışıyor görünüşte ama sorunlarda bazen kullanıcıdan bazen de üretimden kaynaklı olabiliyor Toyota nın yaptığı hatalaraffedilemezçünkü çok büyük hatalar bunu iyimser düşünmek yanlıştır satış adedini dünya zirvesine taşımış bir marka daha iyi kalite ve sorunsuzluk sunacağına iyice bozuyor bu yanlıştır bu durumakullanıcıların pirim vermemesi gerekir.Elektronikte tabiki uzak doğulular daha iyi bu konudaavrupalı olupta bi sürü özelliği atrı fiyatlara müşterilere sunan markaların sonra bu özelliklerinde arıza çıktığını da biliyoruz bu gibi sorunlar uzak doğu markalarında daha az.
     
  8. Hasan D.

    Hasan D. Vip Üye

    Yaş:
    32
    Katılım:
    16 Ocak 2009
    Mesaj:
    1,439
    Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    97 model dedıgınız araclar ornegın toyota corolla yenılerınden daha kalıtelıdır bence o aracın ozelllıkle 94 modelı yazdıkları para eder cunku mukemmel bır arac ama ne bıleyım 97 dogan sahınede 12 yazıyorlar oda abartı sanırım soylemek ıstedıgınız olay bu:)
     

Bu Sayfayı Paylaş