Arkadaşlar Merhaba! Öncelikle Hepinizin Geçmiş Kurban Bayramı Mübarek Olsun. Size Danışmak İstediğim Bir Konu Var.Geçen Arkadaşımla Oğlunu Evine Bırakayım Dedim.Oğlu Elinde Anahtarlıkla Benim Torpidonun Tam Ortasını Çizmiş.Bunu Nasıl Halledebilirim.Autokinge Yaptırsam Eskisi Gibi Olurmu? Teşekkürler!!
Çizik çok mı Derin? Benim torpidoda da ufak tefek çizikler var. Bundan önceki sahibi bayan olduğundan açıp kapatırken yüzüklerinden dolayı ufak fakatazımsanmayacak kadar çizikler mevcut. Bende araştırdım böyle bir ürün buldum fakat faydası olurmu bilmem. http://www.hepsiburada.com/xerapol-plastik-cizik-giderici-ve-parlatici/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otsvl05-00-003351 Düzenleyen : Turgay
Evet o ürünü bende gördüm ama yorumlar beni pek memnun etmedi. Üstelik bir arkadaşım daha önce buna benzer bir ürün kullanmış.Hiç fayda görmediğini söyleyince beni tamamen soğuttu.
Aynı sorun bendende var bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.benim çizikler derin degil yüzeysel
valla benim teybin hizasında alt tarafta derin olmayan bi çizik var.servisin işi galiba aracı almadan önce serviste taktırmıştım.takarken mi yaptılar bilmiyorum.çok da dert etmiyorum.
Aynı sorun bende de mevcut, 4 yaşındaki oğlum daha arabanın ilk haftasında torpido kapağının üst kısmını çizmişti. Sorunun çözümü için görüşlerini iletecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Tekrar konu açmak istemedim. Buradan devam etttim. Aracı aldığımda torpido üst kısmında Sağ tarafta 3 yerde plastik kısımda derin çizikler vardı. Sürekli gözüme takıldığı için siyah ped örtülerden alıp Ölçüsüne göre kesip serdim.Artık gözükmüyor. Ama bu çizikler nasıl giderilir. Daha önce başına gelip düzeltebilen varmı İyi Akşamlar.
Bende de var cozebilirsen paylasirsan sevinirim yuzuk caprti cizildi biraz HTC One cihazımdan gönderildi
Ah bu yüsükler,,torpido kapağı birkaç çizik,,,,,,sağ kapı iç kapı tutacağı yüzük sayesinde soyulma,,Çözümü bende merak ediyorum.