arkadaslar torpido gozu BOsta olsa doluda olsa rolanti halindeyken araba ses yapiyor. biryere carpiyor gibi. elimle bastirinca torpidoya sesi kesiyor badina gelen varsa yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tesekkurler
Menteşe ya da kilit sistemi boşluk yapmıştır büyük ihtimalle.. Titreşim yaptığını tahmin ettiğiniz yere süngerli veya kauçuklu bantlar yapıştırabilirsiniz.
Bizim de yollar Arnavut kaldırımı olduğu için yazlığa geldikçe torpidodan ses gelmeye başladı ben şöyle bir geçici çözüm buldum. Elimde cam vantuzu ve siyah bant vardı. Resimdeki gibi yapınca ses kesti. Yani böyle araya esnek bir şey koymanız lazım en basit çözüm yolu bu. Tabiki siz benden daha estetik güzel bir şekilde yaparsınız. Araya esnek titreşimi engelleyecek bir şey koyarsınız.
sandalye ayaklarına yapıştırılan ve 1 liraya satılan yapışkanlı keçeden alıp, uygun yerlere koyacaksınız hepsi bu...
@serdar58 benim araçta da ilk aldığımda torpido çok ses yapıyordu. @sararmen in söylediği gibi malzeme ile kestim sesi. Ancak ben keçe değil de daha esnek olan sünger gibi siyah renkli olan malzeme kullanmıştım.