merhaba arkadaşlar, başıma gelen olayı anlatmak isterim. aracımın torpido gözünde metal oda spreyi unutmuşum, aşırı sıcaktan dolayı şişe patlamış, torpido kapağı kırılıp, yere düşmüş, içindeki küçük anahtarlar da ön koltuğa fırlamış. yani arkadaşlar dikkat edelim. bu arada torpido kapağı nereden bulabilirim.
aynen öyle .yüzünüze gözünüze gelir allah korusun.basınçlı eşyaları sıcakta bırakmamak lazım.diyorumda peki bu yangın söndürücü tüpler bu sıcağı kaldıracak kadar dayanıklımı?
Servisten sorun önce fiyatını orada pahalı gelirse çıkmacılara sorun yada yan sanayi satan yerlere sormakta fayda var
geçmiş olsun, torpido kapağı için bence sanayideki yedek parçacılara gidin. servis en basit şeye bile bir sürü para istiyor.
geçmiş olsun benzer bir olayda benim başıma gelmişti kolayı aldık 300 ml kutu kola içmedik koyduk torpidoya aradan 1 hafta geçti unuttum araç güneşin altında kaldı akşama kadar batman sıcağıda fazladır arabaya bindim eve gidiyorum bir şey patladı ama ben dedim arabaya roket attılar galiba ) sonra bir baktım torpidodan kola damlıyor )
arkadşım öncelikle geçmiş olsun tek bildiğim çıkma bul çünkü orjinal servis fiyatını geçenlerde bir yerde görmüştüm çok pahalıydı
alemsin vesselam ) Hakkaten bende deodorantı cıkardım bu yazıyı okuduktan sonra..Bir diger bilgide bagajda sakın soda filan taşımayın aşırı sıcaklarda.. o kapakla öle bir patlıyorki bagajın içinden dışına çıkmak için çabalamış canavar var zannedersiniz ) Tecrübeyle sabit