19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

torpido gıcırtısı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda bozbey_26 tarafından 24 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

1. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    2008 1,6 era aracımda son bir aydır sağ ön torpido cam birleşiminden gacır gucur ses geliyor ilk başlarda camla torpido arasında bez sıkıştırıyordum kesiyordu artık oda bir işe yaramıyor arada sol direksiyon tarafına geçiyor gıcırtı spreyler sıktık ızgarayı söktük ama nafile servis torpido sökülecek izole ederiz ama tam kesemeyebiliriz dedi 400 lira istedi dışarda airbag tamiri yapan yerlere gittim söker bakarız 250 lira istedi ama onlarada güvenemedim sonuç olarak torpido ses düz yolda bile yapıyor böyle bir sorun yaşayan yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

2. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    bende de çeşitli yerlerde gıcırdamalar var ben sökülüp takılınca daha beter olacağı kanısındayım onun için duymuyorum.

3. osmeyn

osmeyn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    Osman SARIYILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    hyundai larda kullanılan iç aksam genellikle sert plastikten olduğu için kış aylarında havaların soğumasıyla araçların göğüslüklerinden bu tarz seslerin gelmesi gayet normaldir. bence hiç boşu boşuna elletmeyin. kış aylarında mümkün olduğunca aracı güneş gören yerlere koymaya çalışın, göğüslükteki seslerin azaldığını göreceksiniz..

accera bunu beğendi.
  4. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    haklısınız belki ama bu kronik sesler değil bu aldıgım bugune kadar 4 era tamam sagından solunda teyp cevresınden ses geliyor bozuk yolda ama düz yolda yapıyor gacırtıyı duymamak için ya kulaklık takacaksınız yada müzigi baya açmalısınız ne yaptımsa kesemedim bu işin ehlini bulmam lazım akıl danışabileceğim

Bu Sayfayı Paylaş