2008 1,6 era aracımda son bir aydır sağ ön torpido cam birleşiminden gacır gucur ses geliyor ilk başlarda camla torpido arasında bez sıkıştırıyordum kesiyordu artık oda bir işe yaramıyor arada sol direksiyon tarafına geçiyor gıcırtı spreyler sıktık ızgarayı söktük ama nafile servis torpido sökülecek izole ederiz ama tam kesemeyebiliriz dedi 400 lira istedi dışarda airbag tamiri yapan yerlere gittim söker bakarız 250 lira istedi ama onlarada güvenemedim sonuç olarak torpido ses düz yolda bile yapıyor böyle bir sorun yaşayan yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
bende de çeşitli yerlerde gıcırdamalar var ben sökülüp takılınca daha beter olacağı kanısındayım onun için duymuyorum.
hyundai larda kullanılan iç aksam genellikle sert plastikten olduğu için kış aylarında havaların soğumasıyla araçların göğüslüklerinden bu tarz seslerin gelmesi gayet normaldir. bence hiç boşu boşuna elletmeyin. kış aylarında mümkün olduğunca aracı güneş gören yerlere koymaya çalışın, göğüslükteki seslerin azaldığını göreceksiniz..
haklısınız belki ama bu kronik sesler değil bu aldıgım bugune kadar 4 era tamam sagından solunda teyp cevresınden ses geliyor bozuk yolda ama düz yolda yapıyor gacırtıyı duymamak için ya kulaklık takacaksınız yada müzigi baya açmalısınız ne yaptımsa kesemedim bu işin ehlini bulmam lazım akıl danışabileceğim