Arkadaşlar öncelikle merhaba elektrik konusunda pek fazla bilgim benim bilgisayarımdan bana elektrik çarpıyor ve ses sistemi çok uğultu yapıyor ben prizimde topraklama olmadığından şüpeleniyorum bi keresinde prizleri değiştirirken elektrikçi nötürden topraklama kısmına kablo çekmiş prizin için faz ile nötr var toprak yok acaba buat içinde toprak hattı varmıdır yoksa al kattaki abimin yaptığı toprak hattından prize hat çekerek halolurmu bu iş yorumlarınız bekliyorum ??
Sifirlama yapmis , Toprak hatti olmayan tesisatlar icin basit bir cozum HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Olurda oyle kolaymi oraya cekmek tesisat muhtemelen eskidir , borular ezilmis , curumustur. Susta yurumez. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok hocam abim istanbuldan yeni geldi atl kata taşıntı al kattada aynı sorun vardı 1.5 2 metrelik bi bakır boru çaktı arka bahçeye sorunu düzeldi ben bu yüzden 2 aylık pcmi yakmıştım yani oda sonradan yaparak duvarı delip içinden prize hat çekmişti