Arac 1991 model yakin zaman da ilk sahibinden alinmis kondisyonu ve kasasi ici cok duzgun ve guzel bir araç boyasinada bi hareket verelim diye bana ulasti. Yapilan islemler Est ile yikama No name kille temizlik Yikama Schooll s3 hd yun ped Schooll s30 lc polising ped Schooll s40 lc finish ped Yikama Ipa Soft99 authentic wax korumaya alindi Toplamda 2 gün 17 saat lik bir calisma oldu . Ilk geldigindeki hali Yikayip kil gectim Tavan ve kaputta cikan Boya durumu Maskeliyorum Ilk boya akintisi olan yere mudahale 2000 grit zimpara ile Sonra % 50 ler Tek katlar sonra gereken yerlere bi kat daha s3 gectim S3 yansımaları Hologram birakti on kaputta Polisaj sonrasi Polisaj sonrasi yikama polisaj yagi temizligi Ve finaller Wax sonrasi diaariya alip sahibini beklerken Buda ici Fotoğraf larin hepsi s4 le cekilmistir herhangi bir oynama yoktur. instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage Index of /
Resimlerie esim ile birlikte baktik ufaklikta eslik etti. Yani ailecek severek begenerek izliyoruz. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Neyi merak ediyorum biliyormusun araç sahibi aracı verdi sen çalışıp bitirdin aracı almaya geldiklerindeki yüz ifadelerini maşallah eline emeğine sağlık Salih Tepe Taklak Candır
Teşekkürler arkadaş lar Arac sahibi gelirken uzaktsn gördüm bakarak geldi 2 m kala durdu bana bakti araba ya bakti bu nasil fark dedi boyadinmi falan dedi bende boyasam böyle parlamaz dedim doru diyosun dedi instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
Mercedesin en cok sevdigim kasasi sifir gibi duruyo ah ah abi sen nasil bi ustasin bole muthissin ya:RpS_love:
89 model 2.3 otomatiği var bizde de ama bunun gibi değil yaa koltuklara falan bittimmm araba süperrrr... USTAM sana zaten denilecek söz kalmamış maşaallah ellerin dert görmesin. sen bence şu discovery channeldaki mike ve ed gibi araba revizyon işine de bak jettadan sonra birde yaptığın arabaların a pardon elim sürçtü ESERLERİN maliyetini de DİPÇE olarak düşersen çok memnun olucam böyle bir şey müzelik eserdir yani başka bir şey olamaz )
elinize sağlık mükemmel olmuş aracın kondisyonuda baya iyiymiş yapılan emeği tam olarak göstermiş maşallah
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim arkadaş lar instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr