Arac esnaf komsumuzun. ramazan ayinda uygulamayi yapmistim. kendisi demir dogramaci olup bu araci kamyonet gbi kullanmaktadir dedigine gore 3 senedir icini hic temizletmemis disinida 2 senedir hic yikatmamis bile Ibretle bakicaginiza eminim buyrun icinin haliic tavan dan baslayalim 50/50 ler koltuklarini soktum tabana tornador la girdim 3 kere gecilmis hali halen kum cikiyorduolacak gbi degil di bende taban halisini soktum est sikip fircaladim basincli ile duruladimyarim saatten fazla su tuttum hanca akan kir temiz suya döndü kurumaya biraktim hali altindaki izalasyon oncesi sonrasi[6IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/08/0f6c27af501f597061470cb846a71e0e.jpg[/IMG]fitilleri yikayip astımgecelim plastik aksamajantlarest ve basincli sonrasikapidan akan kir sadece tornadorla oylesine gecmemdendir sonra vinet fircayla girdimkoltuk kafalarıtaban halisi kuruyunca delik yere alttan deri ile yamave tabanin takilmis hali toplamaya basliyorumyan doseme cam kenari kalkar yerlere müdahelebally surup bekleyip yapış triyorumgelelim motorasakat yerleri posetliyoruz1/5 est sıkıp basincli ile yikiyoruz sonuc resjmdeki arac sahibibu islemler tek basima 2 gun sürdü sonuclaricini fazla cekmemisim arac sahibi tutturdu saticam sunum disinida adam et diye kiramadim disina genel bakış on tamponu soktum vernit atan yerleri 120 kum gectim hatali yerleri macunladim120 ve 220 geçiyorum sonra tekrar macuntekrar 220 400 kum zimpara ve maskeliyruz astar asamasiastari 400 zimpara geviyorum bazi hatalar cikiyor tekrar macunsonra 400 ardindan 800 zimpara ve boyaya hazir once tamponun siyah indan basliyorumsonra kaportaya basliyorum aracin orjinal boya kodhndan yaptirdim ama alakasiz oldu arac zate pert kayitli idi daha once orjinal rengine boyamsmislar megerse arac sahibide zate saticam duzgun olsun yeter diyordu sonuc busonra araci topluyorumsirada boyamadimgim yerleri duzeltmek de kil geçip maguiers m105 yun ped tek vurus finalde fazla foto yok aceleye geldi zate aracida 4 gun sonra satti ben islem yapmadan once 8000 tl veriyolar di 15000 tl ilana koydu 13750 satildi arac ve bikacta karışık foto atalimkapi tutanacinida kaplamisim vites korugunude yeniledim buda koltuklar ve pandizot ve bagajdan cikan pislik
MaşAllah abi çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Komşunuzda 2-3 sene iyi binmiş vallahi Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
abi sen bu gidişle kaportaci veya oto kuaförü falan olacaksın ha abi ellerine sağlık bunları yaparken ücret aliyosundur herhalde az bi zaman değil 2 gün ben starex i temizlerken 2 saat sonra sıkılıyorum GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Maşallah keşke imkanımız olsa da bizim araçları da getirebilsek 5 yaş daha gençleşirler :-D Bu arada o arabayı evveliyatını bilmeden alan kişiyede üzüldüm :-S
abi araç çok güzel olmuş bence aracın sahibi sana duacı olmalı böyle uğraşmak kolay değil yani ellerine sağlık abi...
Eline sağlık. Araç yeniden doğmuş. Benim merak ettiğim konu; aracın kaportasındaki sorunlar (örneğin motor kaputundaki) macun olmadan çözülebilir miydi?
Vallahi süper iş çıkarmış in ellerin sağlık senin gibi işini layıkıyla yapan insanlar kalmadı ellerine sağlık
Teşekkürler Arac agir hasar katitliydi zate kaputta macun oldugundan hep catlamis vernik kalkmis baska caresi yoktu Teşekkürler Cok tesekkurler Eyvallah saolasin