Arac daha 2 aylik arac sahibinin karsiki komsusu tarafından bu hale getirilmis astara kadar inmisti cumartesi günü geldi rutus islemini yaptim bugun 7 saatlik islem sonucu % 80 cizikleri kaybettik Ilk hali yikamadan sonra cekmeyi unutmuşum 2000 zimpara ile capagini alip 3 4 kat rutus doldurdum Sag arka kapi <br /> Sag on kapi Sag on camurluk Sag on camurluk un ikincisi 1500 2000 2500 zimpara sonrasi School s3 cut ped cift vurus School s30 polising ped tek vurus sonrasi Sag on kapi Sag arka kapi On camurluk Halojen projektör ile cekimde Arka kapi on kapi Camurluk Arac komple soft99 wax la korumays alındı yazs dogru inşallah komple uygulama yapicaz. instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage Index of /
Araci cizen karsiki komşusu yasli bi amcaymis onun evinin önünde park etti dye çizmiş instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
Calisma her zamanki gibi mukemmel vede harika. Ama karsi komsunun bi gozu sanirim topraga bakiyor. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
karşı komşu ölmeyi unutunca böyle gereksiz işler yapabiliyor... ben olsam ağır işler yapardım karşı komşu hakkında ... ama salih abi gibi bir usta olunca tanıdık herşey halloluyor ellerine sağlık abi sahibi çok sevinmiştir eminim
Eyvallah saol Koray Tesekkurler Teşekkürler. Masraflarını karsilicam demis ama ne yaptilar bilmiyorum Araba nin senin oldugunu bilmiyordum demis dayi Internetten arastirincada beni bulmus halletik cok şükür umdugumuzdan güzel olunca sahibi cok memnun oldu instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
komşunun dinimizde kitabımızda yeri vardır, komşuyla iyi geçinilir komşu ahiret şahididir kötü gün dostudur ancak bu nedir arkadaş? böyle komşu mu olur? biz hiç iyi arabaya binemeyecek miyiz? kasıtlı araba çizmek nedir ya hemde komşu tarafından. Yabancı olsa neyse.
Merhaba, Böyle bir işlem ne kadar sürdü ve masrafı nedir. bilgilendirebilir misiniz? paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum. yenilerini de bekliyorum.
Mrb islem oncesinde 2 saatlik sonra arada iki gün kuruma suresi ve sonra cizigin surumuna gore 5 le 8 saat arasi surmektedir cizik uzunluguna gore fiyat degsir 0534 550 1690 dan irtibata geceblirsniz watsap da resim de atarsaniz daha saglikli olur instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
Teşekkürler metalik simli boyadada oluyor ama koyu renkli araclarda % 80 90 gbi onarim saglaniyor acik renkte % 50 instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
Evet hocam, maalesef %50 gibi başarı var... İmzamdaki araçta sağ çamurlukdaki çizik yakından belli oluyor..
:RpS_ohmy: Cem yılmaz'ın silecek muhabbeti gibi desene. Çizecek bişi olmayınca arabayı çizmiş amca Uygulamanız güzel olmuş. aslen bu işimi yapıyorsunuz.