Aracin sahibi araci yeni almis ilk sahibi fircali yikama veya otomatik yikamada yaptırmış gibiydi. Geldigindeki hali ve kusurları ilk basta yikama yapip kil gectim. sag kapi derin cizik daha once rötuş yapilmis bagaj kapagi farlar bilerek cizilmis gbiydi cuma günü akdam 9 gbi geldi arac ben gelmden rutus mazemeleri ni sanayiden almıştım geceden rutus ve on tampon alti lokal islemini yapmya basladim buranin da kabarik oldgunu fark ettim ve kazidim macunladim 120_ 220 _400 zimpara ve astar rötuş lara devamboya durumu ve boyayip ewe ciktim gece saat 3 te cuma sabahi 10 da is başı boyadim yeri ve rutus lari 2000 zimpara yaptim farlara 1200 1500 2000 grit zimparave araci maskeleyip spot test yaptim schoollconcept s3 yun ped le cift vurus hanca bukadar alabildi kaput bagaj ve tavana iki kat gectim diğer panellerr tek kat sonrasinda polising ped m205 komple araca gectim cizik yerler ve yansimalar far ve stoplar lokal olan yer polisaj sonrasi yikama est ile 2 kere kurutup iceri aldim plakalari yapistirdimcuma mesaiside 23.00 civari bitti cumartesi sabah ipa ile iki sefer silip soft99 fussodark ile korumaya aldim camlarada haypodrep gectim disari cikma zamanikusurlu yerler in giderilmiş hali bagaj sag kapi far ve stoplar bulutlar ne kadar güzel ii seyirler
tokyo garage yine iş başında bir şey rica ediyorum ipa geçtim 2 yıkama est ile bunlar ne demek bir anlatıversene cahilim bu konularda
Ipa (izopropil alkol ) araci polisaj yapinca pasta yaglarini temiz lemek icin kullanıyorum ki boya koruma daha temiz yagsiz yuzeyde daha uzun vadeli olur . Est ise kuvvetli bir sampuandir onuda kullanma amacim polisaj sonrasi yaglar için Teşekkürler cenk
Benim eğitimler de hep Ankara da ayda 4-5 gün. Keşke istanbulda olsada gelsem tanismak isterim sizinle. Elinize sağlık imla hatası Tapatalk yüzünden
Bir araba bu kadarmı hor kullanır, sanırım ilk sahibi para yerine çakıl taşı verip almış. Eline sağlık Salih güzel iş çıkarmışsın tekrar. :RpS_thumbup:
Teşekkürler. Mobilya isini seviyorum ama montajda mevzusunda zorluklar beni bunaltyor bakalim kismet. Tesekkurler hocam.