Arac eski bir arkadaşım in ikinci el aldi direk bana getirdi .benim işlemin 5 gun 1 gün egzozcuda 2 gunde boyacida kaldi Yapilacaklar listesi Ic detay+ koruma Ic ahsap kaplama polisaj ve koruma Dis polisaj ve koruma Derin cizik tedavi Jant boyama Kaliper boyama Arka difizor boyama Bagaj kapagi ince spoyler Cift egzoz uygulamasi Acik hava fitresi uygulamasi Sanruf temizligi Far parlatma App plaka Park ve plaka lambalari beyaz olmasi Sol arka camurluk ve sag alt marsbiyel boyanmasi Suan aklima gelen bunlar artısı var eskisi yok Arac geldiginde genel bakis ve kusurlar kusurlu yerler bantla işaret li yikayip kille gecip kuruttuktan sonra rutuslamaya basliyorum cunki bi gun sonra boyaciya gidicekti arac o zaman da rutuslar kurur gelince zimpara kıvamına gelir tampon farin ordan az ileri cikiyordu onuda panjuru sokup silikon la tutturdum difizor boyama islemi sag arka kapi daha once boyanmis kasap bi servis tarafindan vernik portakaldan oteydi artik 2000 zimparam105 yun ped m105 cift vurus laki son durumspot testimiz bagaj dam105 ag yun ped le ilk kat 50 lersag yaraftaki derin cizikler 2000 2500 zimpara ve polisaj sonrasi ikinci kat m205 lc polising ped sonrasii ve est le yikayip iki kez ipa ile gectim korumaya aldim araci egzoz ve fitre yapimi icin yolladim mazeme lerle egzozcudan gece 9 gbi geri aldim araci sol tarafa da ayni kazandan monte edilip iki kafalikta degis tielastik universal spoyler imiz geldi gece alistirmaya calistim kaliperler ve spoyler boyanacagi icin araci sehpaya alip davlunbaz lari ve kaliperleri est sikip basicli ile yikayip araci komple orttum cikan pislikjantlari est firca gectim kirinden iyicene arinmasi ve macunlanmasikurumada spoyler gecelim mazemelerijantlar in maskelenmesibodrum katta astarlanmasi astar kuruyunca son yoklamatekrar astar ve boya musteri bu rengi istedi aracin rengine yakin ben bogar yakismayabilir dedim begenmezsem degisiriz dedi yapck bisey yokgelelim aracin icine karisik aticam artik yazmaya dermanim kalmadi m205 leon sag sol taban halisindan cikanic boyali ve ahsap yerlere de koruma gectim tum fotograflar s4 le cekilmistir final fotolarinin bir kismi araci teslim ettikten bir gun sonra cekilmistir hafif kirli gbiydi arac zate mekan farkindan belli instagram/ SALİH_KARALİ53 Index of /
şu konulara baktıkça mevcut arabamı kızımın ufak ufak inceden inceden çizmesini aldırmıyorum. yada ileride 2. el araba alırsam ufak çizikleri olurmu diye. dayanırım kapınıza birgün
Teşekkürler Teşekkürler Eyvallah saolasin Astara inmis cizikler Metalik boyada tamamen gitmiyor malesef gorunurlugu azaliyor sadece Tesekkurler instagram/ SALİH_KARALİ53 www.tokyogarage.com.tr