arac bi tanidigimin 1 ay once aldi 2007 model 115000 km de arac satilmak ustu sanayi isi ic dış yapilmis pasta izleri falan daha duruyordu. Arac in genel halisag on camurlukderin cizikleri bantla belirttimonce rötuş mazemeleri mızrötuş lari yapip ic aydinlatmanin led degisimine başladıkarac icine genel bakışşoför koltugu50/50 ler tek başıma islem yaptgim icin cok detayli sonuc fotoraflari yok kusura bakmayinarka koltuklaric detay sonuçlarbagaj da serit led le aydinlatildi Dis kaportaya rutustan 1.5 gun sonra 1200-2000 grit zimpara sonrasisag camurlukfarlar 800 1200 2000 2500 grit zimpara sonrasi Polisaj icin kille temizlik ardindan yikama ve maskeleme zimparali yerlere ve aracin kaput ve on iki camurluga m105 yun ped uyguladimsonra araca lg polis ped m205 gectim komplesonra 2 sefer eldvenle yikadimipa ile iki sefer gecip soft99 fusso wax ile korumaya aldim camlarada kil ipa haypodrep gectim kaliper ler de yenidin kazinip temizlnip kirmiziya boyadimve final fotolari s4 le cekilmistir pek ii degil tel camera sida sıkıntılı geceden air clim vanilya yids patlattimyapılan işlemler tek basima toplamda 30 saat civari
eline sağlık abi bunlar beceri ve cesaret işi bende beceri varda cesaret edemiyorum boya işine falan GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkürler Teşekkürler Tamponlar puturlu boyanirsa guzel durmaz Eyvallh saolasin Köksal hocam Teşekkürler Eyvallah saolasin tamer. Dusunmeden girisiceksin gerisi gelir
Elinize sağlık, gayet başarılı olmuş. Koltuğu temizlemek için ne kullandınız, birde konsola uyguladığınız köpük tarzı şey nedir.
Koltuk trmizliginde bende tornador var doseme temizlik tabancasi. konsola sıktgim (ataş vinet ) kopuk yapan spreyle kullaniyorum tabancam da bu
Süper olmuş... Ah bu işciliğin yarısını konyada yapan bi garage olsa çok para kaybederdim.... çoook... Hacım affına sığınarak, ön kaput altına yalıtım düşündünmü ?