Yapılan işlemler kapı ic dosemeleri yapıştırma Kapı içi izalasyon Kapı dış çam citalari boyama İç detaylı temizlik Kalorifer kanal temizligi Motor temizliği ve koruma Far stop parlatma Boya düzeltme ve parlatma Boya koruma Dış trım restorasyon On çam silecek izi onarım Camlara g5 uygulaması Aracın öncesi Tamirat ve izalasyon islemleri Çitaların temizligi Zimparali hali Doseme yapıştırma Döşemeler sokulmusken izalasyon Malzemeler Kapı iç temizlik İzalasyon son hali Simfel üstüne 6mm sünger Eskiyen hoparlörler değişimi Altına MDF kasnak Diğer kapılar İç temizlik Tornador la tek katlar Boyanan çitalar Astar mat siyah boya üstüne mat vernik Dış uygulama Motor Finaller instagram\salih_karali53 www.facebook.com/tokyogarage
Elinize sağlık güzel olmuş. Bayağı emek harcamışsınız. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tavan temizlenince iz mi kalıyor salih hocam yoksa foto ıslakken mi çekildi yada resimde mi öyle gözüküyor
Sanırım öncesi ve sonrası belli olsun diye yapılmış. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tornadorla tek kat geçişte iz yapıyor. ikinci katı ilk geçişe dikey yapınca iz gidiyor fotolar daha tam kurumamış ken zate instagram\salih_karali53 www.facebook.com/tokyogarage
Teşekkür ler arkadaşlar. 3.5 günlük bir çalışma bu araç instagram\salih_karali53 www.facebook.com/tokyogarage
Eline emeğine sağlık muhterem, araçlar kıymet bilenlerin elinden geçince gösteriyorlar kendilerini. İyi çalışmalar.
Ben eskişehirden basıp gittim istanbul a Hatta sonata yı daha sokamadım detaylı bakıma ocak ayını bekliyorum D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi