Yapilan islemler Est ile detaylı yikama Noname kil ile yüzey temizligi Yikama Maskeleme L.c polish pedle scholl s30 L.c fnish pedle scholl s40 Yikama Ipa ile temizlik Soft99 fusso dark ile koruma Camlara glassguard Ilk hali Yıkama Recineler Boya durumu iyi idi arac şoför u eldivenle yikamis ama kurulama bezinin bazinyerlerde azizligi vardi Maskeleme Polisaj sonrasi Finaller Yansima Ii seyirler _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
ellerine sağlık abi arabaya hiç bir şey yapılmasa da parlıyormuş zzaten maşallah kaç bin tl bu araba bilgin var mı ?
Teşekkürler yeni arac birakta parlasin Birazdaha parlatip derinlik verdim zate boyasina. Fiyatindan bilgim yok ama 150 yakindir zate arac kiralık di ozel bi şirkette mudur araci _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
maşallah araba daha da bi çekici olmuş eline sağlık abi ama bu jantlarla hiç cezbetmiyor beni... a3 sedana daha çok ilgi duyuyorum...
Koyu renklerin en güzel yanı yaptığın işin karşılığını fazlası ile vermesi. Gerçekten çok güzel görünüyor.
Bana az biraz bulaştı ama doğru düzgün yer yok ne yazık ki. Bir de bizim araçlar açık renk olduğu için bu etkiyi alamıyoruz
Ben de gözü kararttım polisaj makinelerine baktım geçen gün hatta 30 metrelik uzatma kablolarına falan bile baktım
Bu isin sonunu hic ii gormuyorum hehe fazlasi hastalik.derecesinde oluyor aman dikkat _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage
Ilk resim deki benim oglan baba biniyim biniyim dedi izin vermedim (rahat durmaz çünki ) Oda ondan yandan yandan arabaya bakiyordu _______________________________ instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage