Kemer takmazsan her araçtan böyle uçabilirsin, 2-3 yıl önce mercedes'le ufak kaza yapan biri bu şekilde hayatını kaybetmişti. Kemeri takılı olsaydı burnu bile kanamazdı.
Zamanında Kemerden nefret eden biri olarak diyorum ki kemer takmadan kesinlikle cıkmayın trafiğe, geçen bi gün ani fren yaptığımda, yanda kemer tak deyince sıkılıyorum diyen annem kafasını güneşliklere vurdu, ben durumu farkedip fren öncesinde elimle göğsüne bastırmama rağmen...O gün bi kere daha anladım kemerin faydasını, ordaki adamı da allah korumuş, peugeot'un sağından arkadan bi araç daha gelseydi?
İŞte şahin. aman mercedes mühendisleri görmesin yoksa bu milli harikamız şahinde bulunan standart kapı açılması özelliğini kopyalar ve ismini allengirli yaparak bize geri satar maazallah :RpS_rolleyes::RpS_razz:
dün üsküdar sarı dolmuslarında önümüzdeki araba aniden durdu dolmus şöförü frene bi asıldı 40 km hızla giderken o hızla bile camdan fırlıcaktı kız arkadasım tutmasaydım gercekten emnniyet kemeri şart her aracta.
Bunun ucaklardaki parasutlu koltukla bi alakasi olabilir belkide tofasa ayni sistemi koymuslardr) Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tam ben paylascaktim son kez bakiyim paylasmislardir belki dedim baktim paylasmissin zaten Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi