sevgili form üyeleri sizlerin sayasinde bir sorulara cevap bulabiliyoruz bütüm paylaşımçılara teşekkür ederim araçta 200 2500 devir arasında sinir bozucu bir tırlama sesi oluyordu sorunu hallettim aşdağdaki bilgiler sayesinde gerçi benimki hava filtresin den imiş ama genede diğer yerleride kontrol etmiş oldum iyi oldu havafiltresinin ayaklarından bir tanasi yerinden çıkmış tırlamayı o yapıyormuş formdaki benzer tüm çözümleri bir araya topladım bu konuda sıkıntısı olanlara kolaylık olur belki şimdi sıra arka cam buz çözücülerindeki kopukları halletmede inşallah onuda sizlerin sayasinde çözeceğiz Topido gözünün arkasında havalandırma telinin yuvasında olup olmadığını kontrol edin.Sallantı ile titreşim yapabilir. iyi gnler arkadaşlar sorunu hallettm ben 3 4 ay bu sorundan dolayı kafayı yeedim sizede faydam olsun dedim aracın kaputunu açtıgınızda ön göğüs kısmına deyen ince demirler var onları geri dogru çekerek lastik benzeri plastik bişe ile o kısmı sarınız ve rekrardan oldugu yere monde ediniz ben gittim hiç bi usta bulamadı en sonda bi tanesi 2 dk orayı anladı hemen düzeltti 5 tl aldı hava flitresi ile boğaz arasındaki kare şeklindeki kartuş tırnağı yerinden çıkmış fren borusuna vuruyor ben 3 ay arayıp bulamamıştım en sonunda buldum ses oradan geliyor bilmeyen arkadaşlara duyurulur hava flitre kutu kıskaçları değil arada yassı kartuşa benzer plastik parça var onun bağlantı tespit klipsleri klipslerde yassı ve yukarıdan aşağı şekilde dik biçimde oturuyor bende de gögüsün arkasından ses geliyordu bir türlü bulamamıştım. tüpün beyni silecek motorların oraya monte etmişler bir gün gaz filtresini değiştirirken beynin arkasında uyduruktan bir metal parçası ile tuturmuşlar değiştirmelerini söyledim. usta orjinal bir parça getirdi taktı ve sonra öyle bir ses artık yapmaz oldu. <span style="font-s