Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

tırlama sesi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda hakkkoo tarafından 27 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. hakkkoo

hakkkoo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar merhaba ben daha öncede yazmıştım aracım 2.vitesten 3.vitese geçişte tırlama sesi geliyor diye.gaziantep ayıntap servisine götürdüm aracı sabah saat 08.30 araç kalsın genel merkezle görüşmemiz lazım gelen cevaba göre araca böylede binebilirsiniz dedi yetkili (biraz atışmamız oldu) öğleden sonra saat 14.45' de aradılar aracınız hazır diye sorduğumda genel merkezin kendilerine e-mail attığı atılan e-maile (şekle göre)göre vites ayarı yaptıklarını söylemişler bir güzelde iç dış aracı yıkamışlar km de 10.000 olduğu için ön lastikleri arkaya arka listikleride öne aldırdım.şu anda biniyoruz bakkalım 2.vitesten 3.vitese atarken devir saatini 2000 nin bir kademe üzerinde yada yerine göre 2.500 devirde değiştiriyorum.yinede bir sorun çıkarsa ahmet usta kendilerine gelmemi söyledi.teşekkürler ayıntap otomotivden ahmet usta...

2. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun anladığım kadarı ile sorun giderilmiş galiba inşallah tekrarlamaz bir daha yalnız sorunun nerden kaynaklandığını da paylaşırsanız benzer sıkıntısı olan arkadaşlara yol gösrermiş olursunuz bir fikir olur hem de fayda sağlar ....

3. hakkkoo

hakkkoo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sağolun umarım inşallah olmaz yinelerse bu sefer direkt genel merkezle görüşmeyi düşünüyorum yaa demek istediğim aracın3.vitese geçişte rahatsız edici ses vermesibüyük ihtimal şanzımandan dedim ama servis vites ayarı dedi nasıl yaptıklarını da bilmiyorum bilenler varsa aydınlatsın lütfen.

Bu Sayfayı Paylaş