Yeni aldığım Era ( TİN ) imm ile sizlerleyim ve yavaş yavaş modifikasyona başlıyorum hayırlısıyla ve sizin yardımlarınızla
Aracıma koyduğum isim'dir hocam İngilizce kelime olduğundan yanlış anlaşılabilir belirmedim kusura bakmayın
Tin = teneke eraya aracınızı teneke demeniz pek hos degil gibi geldi bana ama herkesin tercihidir saygı duyarım. Hos geldiniz aramıza
öN TAMPON ALTI LİP BAGAJ ÜSTÜ SPOİLER PAÇALIK RÜZGARLIK ÖN KAPUT MASKE APP PLAKA AMERİCAN PARK SİYAH CAM FİLM EGZOZ UCU ÖN PANJUR'DAKİ KROM YERİ KARBON KAPLAMA TAMPON ALTI SİYAH KAPLAMA SİS FARI XENON 3,5 CM EİRBAC YAY ARKA STOP KARARTMA Yeterlimi arkadaşlar jant lastik & Müzik sistemi kuramıyorum ne yazıkki. Sade ve şık yapmaya çalışıyorum birazda sinirli baksın ERA bunu hak ediyor .
Hocam aracınızı arac tanıtma bölümünde tanıtabilirsiniz Resimleri buradan yükleyebilirsiniz: HCTR - Hyundai Club Trkiye Birde profil bilgilerinizi buradan güncelleyin: Duyuru ÖNEMLİ : PROFİL BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ !
Aracımı yeni aldım şuan sade hocam sizlerin yardımıyla eleştiriyle aracıma bir şeyler yapacağım hayırlısıyla TANIŞMA kısmında aracımın fotosu var oradan bakabilirsiniz