piaggio ticari araçlarının bayisi dikkatimi çekti bi bakayım dedim...elektrikli olanına 51.000 tl dediler,dizeline ise 38.500 tl dediler...damperlisi daha pahalıymış.bu ne ya..Alan varmıki bu araçları http://www.piaggioticari.com/
damperli olduğu için pahalıdır.. normal fiatın pratico su bile bomboşu 32 bin tl.. damperli olsa oda 40 bin tl falan olurdu..ama tabi fiat varken tercih edilmez. piaggio ticarilerde en çok tutanlar porterlar.. bilhassa panelvanı ekmekçiler tesisatçılarçılar sucular ufak esnaf tercih ediyor dizel fiyatları makul 27-28 bin tl gibi fiyatları var.. dizeli çok az yakıyor birde panelvan kullanıcı kesmi çok ayrı.. panelvanda fazla üreten firma yok.. Düzenleyen : panzer
italyan malı ama sonuçta aynı kategoride faw veya dfm ile karşılaştırınca çok yüksek fiyatları var gerçekten,ben çevrede pek görmüyorumda onun için merak ettim.bide ikinci elde satılmaz heralde bu araç veya dfm fiyatına gider.bana mantıklı bir araç gelmedi,aynı işi dfm de görür yani...
evet dediğin gibi italyan malı nihayetinde dfm ve faw dediğin neticede çin malı ürünler.. panelvan alıcak olsam genede ben piaggioyu alırdım en başda dfm ve faw ın dizel motorları yok benim bildiğim yani dizel seçeneği yok.. ikincisi dfm ve faw çin malı en nihayetinde üçüncüsü zaten benzinli alıcak olsam piaggionunda benzinlisi ucuz 24 bin tl civarında.. piaggionun bir ismi var kalitesi var 1 asırdan fazla süredir üretimi olan bir firma piaggionun kuruluşu 1884 düşün artık .. açıkcası çin malına biniceğime italyana binerimikinci elde zor gider evet panelvan kesmi çok başka çünkü.. panelvancı adamı kolay kolay doblo kangoo tarzı kargo tipi araçlara bindirimessin. bu dfm de aile tipi ticariye girmeyen succe modeli var o tasarımı olsun donanımı olsun çok hoş duruyor.. ama insan güvenemiyor işde..