selam arkadaşlar kafamda bir iş var eğer olursa yapmak istiyorum sizden istediğim şeyarabamı satacağım ve en fazla 9000 tl ye kadar bi araç almak istiyorum kafamdaki araçlar doblo partner gibi veya h100 l300 5+1 gibi bir araç düşünüyorum bilen veya kullanan arkadşlar fikirlerinizi ve yarumlarınızı almak istiyorum hepinize teşekkürler
H-100 tavsiye etmem kuş gibi araba.Ama niyetin var ise bir kaç torba kum alman gerekebilir.Arkasına koyman içinL-300 kullanmadım ama sanırım onda da bu tür bir sorunla karşılaşabilirsin diye düşünüyorum
H100 Minibüsü Geçin..Arkada Ağırlıkla Gezerim Diyorsanız O Başka Tabiki Ama Boş H100 Minibüsü Tavsiye Etmem..Aynı Paraya Yakın Starexde Bulursunuz...He Bazı Rivayetler Vardır Çok Yakarmış Flan Hepsi Hikayedir..H100 Kamyonet Kullanıyoruz Starex İle Aynı Motor Fazla Falanda Yakmıyor..
Bu arada hyundaı fabrikası h-100 minibüsüaynı kasasıyla (tipi çok güzel)crdi motor haline getirse,boyundan ve eninden 15'er cm uzatsa,biraz ağırlaştırsa,arka makaslarıdüşürseve birazda ABS,aırbag v.s gibi donanımlar eklese bakın o zaman piyasada H-100'den başka araba kalırmı!.... Ama hyundai fabrikasında iş yok kardeşim.Adamlar satılan arabayı,daha çok geliştireceklerine üretimden çekiyorlar.Ticari araçlara önem vermiyorlar...Eğer bu dediğimi yapsalar o zaman ticaride 1 numara olurlar...
Aynen Öyle Abi Kamyonetinin Bile CRDİ Yakıt Sistemli Motorunu Daha Yeni Çıkardı Ve Hala Opsiyonel Olarak...Ne ABS Ne Airbag Varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
H100 ve L300 neredeyse aynı araçtır zaten... parçaları bile birbirine uyar... 700binde olup rektefiye görmemiş L300 var bildiğim.. H100'de hakeza benzer kalitededir..
H100 Minibüsün Kaporta Kağıt Gibidir..L300 Daha Sağlamdır..H100 Daha Konforludur L300 e Göre..H100 daha L300 e Göre Biraz DAha İyi Kaçar...Ama Sağlamlık AÇısından L300 dür..
arkadaşlar birde bu ford transitlerin 100 lük olanları var onun hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varmı acaba 3 araba arasında kalıyorum partner l300 ve transit 100
Transitlerde Süper Araçlardır Ama Biraz Daha Ağır Ticariye Kaçıyor...H100 Biraz Daha Hafif Şehiriçi İçin Biraz DAha Uygun ...