Öncelikle herkese merhaba... Ya arkadaşlar benim teybe bişey oldu durduk yere bozuldumu noldu anlamadım.. Şimdi elimde 2 tane mp3 cd 'si var.. Birtanesinde klasör yok direk şarkılar. Birtanesindede 2 tane klasör var.. Klasörlü cdyi takınca Error 42 miydi neydi öyle bir hata veriyor.. Diğer cdyi takınca çalıştırıyor.. Önceden böyle birşey yoktu hiç bir sıkntı yaşamıyordum klasörlü felan hepsini okuyordu.: Sizce nolmuş olabilir ne yapmam gerekiyor..
bence bişi yapma servise gotur yaptırttır ben aracı ilk aldıgımda teybde lehim catlaması vardı 3 kere garantiye gitti sonunda yenisi gelmişti kendimde elektronikten anlatım lehim catlaması oldugunu biliyorum fakat garantiyapamıyordu nedense sonunda yenisi geçmişti elime
o deil iice kafayı yedi şimdii.. Yine yeni bir cd yaptım busefer klasör fln yok.. Yine Error 42 hatası veriyor.. Kafayı yiyeceğim şuanda sadece 1 cd yi okuyor.. Onuda tek tük yeni yaptığım hiç bir cdyi okumuyor şuan şirketteyim 5 farklı cd 5 farklı bilgisayar... Yavaş hızlı hertürlüsünü denedim yok ERROR 42 nedir bu ya :S
daha önce klasörlü cd yi okuyormuydu ? yoksa yeni bir cd mi bu ? eğer yeni cd ise cd formatından kaynaklı birşey olabilir. ama daha önce klasörlü cd yi okuyorsa ve şimdi okumuyorsa ozaman farklı servisin bakmasında yarar var derim. daha önce bende yaşadım fakat farklı bir format ta cd ye yazdırma deneyince sorun olmadı. bence cdye farklı bir formatta kopyalama yapıp tekrar deneyin. hangi programı kullandınız bilmiyorum ancak NERO nun mp3, vcd ve veri cd yarat seçenekleri var 3 seçenegi kullanarak cd ye ve dene eğer teypte sorun yoksa illaki birini okur....
Cd'leri hangi formatta yakıyorsunuz? Nero türü programlarda ses Cd'si olarak hazırlarsanız okumuyor çok denedim.. Veri Cd'si olarak yakarsanız sorunsuz çalışıyor..
veri cd si, ses cd si, mp3 cd si ve vcd formatlarının tamamını bende okuyor hata falanda vermiyor belki teybin özelliğinden gelen birşey bu çünkü ipot ve kablosuz bağlatı özelliği var... klasörlü yada klasörsüz farketmiyör klasörlü olduğu zaman ekran üzerinde klasör adı yazıyor altında da o an çalan parça adı yazıyor...
Önceden her şekilde hiç affetmeden okuyordu klasörlü klasörsüz.Track,Mp3 hç farketmiordu.. Şunda ilk önce windows 'un kendi yazma programı ile veri cd 'si olarak yazdım olmadı... Sonra Nero MP3 disk olarak yazdım olmadı.. sonra tekrar Nero mp3 disk yavaş yazdırdım.. Yanlışımmı var doğru olanlarda bunlar deilmi..
ekran formatını bilmiyorum ancak cd dinlediğim zaman eğer cd deki parçalar klasör içinde değilse ekranda New Cd:E yazıyor ( genelde bir ad veririm sonradan öğrendim) altında çalan parça ismi ve söyleyen kişinin adı sürekli yanlamasına kayarak geçiyor. Klasörlü olduğu zaman yine bir satırda cd adı , altında klasör adı ve altında da çalan şarkıcı adı ve şarkı adı yazıyor buda 3 satır oluyor....
kardeş peki cd ye yazdığın makinede VİRÜS falan varmı.... aklıma başka birşey gelmiyor yazmış gibi olur fakat yazma bide ona bak bakalım neolcak... farklı bir cd olabilir tanımaz, cd yerine dvd yazarsın özellik yoksa teypde okumaz....
Mümkünatı yok zaten şuan şirkketteyim ve bilgi işlem sorumlusuyum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif cd ile dvd 'yi ayırt edebiliyorum... Birde virüs mümkünatı yok olamaz...
ozaman dostum neroyu açtığın zaman ekranda üste seçenekler vardır, nota işareti SES der... onun üzerine geldiğin zaman aşağıda diğer seçenekler çıkar alt alta sıralı burada da "Müzik / Ses CD'si yarat vardır" hemen karşısında da "MP3 CD'si YARAT " der bunlarda yaptıklarını şimdi hiçmi okumuyor ?... peki teybin dvd özelliği varmı ? dvd yaz birde öyle dene yada senin arabanda okumayan cd leri başka bir arabada dene okuycakmı ? bence cd lerin normal olduğunu çöz eğer hiçbir teypde okumazsa cd de problem dersin ama başka teyplerde okursa ozaman teypde problem var.... dene bakalım nolcak bende merakettim
neroda nota işaretinin solundaki ikonun üzerine geldiğinizde altında "veri cd'si yarat " vardır onuda dene ......
Yok arkadaşlar ne denediysem olmadı. Error 42 ve 22 hataları verior.. Ne oldukları hakkında bilgi sahibi olan varmı veya başına gelen ?