arkadaslar aracıma ses sıstemı baglattım roadstar anfi jbl wofer roadstar mid yalnız teyp'im cok kotu 100 tl ye kadar guzel bır teyp arıyorum yardımcı olcak arkadas varmı acaba
100tl ye kadar güzel teyp anca 2.el olur, sıfır dersen en iyi navitech alınır bence, oda sd ve usb olan cd çalarsız modelden
guzel ıkıncı el olabılır coskun abı cd olmasın zaten usb ve kart okuyuculu yeterlı<div name="popUpDiv" id="popUpDiv" ismouseover="false" ="popUpDivOff" =":this.Name='popUpDivOff';" =":this.Name='popUpDivOn';" style="display: none; "> <div name="popupMenu" id="popupMenu" style="display:none" ="popupMenu"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> <div name="popupMenuVideo" id="popupMenuVideo" style="display:none" ="popupMenuVideo"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4">
Merhaba, 100 Tl ' ye bakıyorum yazmışsınız ama ben yine de önereyim. Ben müzik sistemini yeni söktüm. Teybim Pioneer 8650Fiyat : 200 TL Teybin orjinal kutusu duruyor sd ve usb yok ama bu teybi bilenler bilir özellikleri çok.