öncelikleteybin üzerinde duran usb ile yıldızım hiç barışmadığı için bu işe kalkıştığımı belirtmek isterim malzeme 2 adat eski bilgisayarlarda kullanılan anakarta bağlanan dişi usb portu 1 adat harhangi bir usb kablosu elektrik bantı konsoldan teybi çıkarıyoruz kızağını çıkartıyoruz üst kapağını açıyoruz cd sürücüsünün vidalarını söküp cd sürücüsünü çıkartıyoruz teybin usb port kablosu cd sürücüsünün altına giren 4 pinli siyah kablo dişi bilgisayar usb kablolarından 1 tanesini teybin arkasından ızgaranın arasından içeri kablosunu sokuyoruz ölçü aleti yardımı ile teybin portu ile kablonun uçundaki portun kablolarını birbirine ekliyoruz ben teybin kablosunu sıyırıp üzerine ekledim daha sonra usb kablosu ile diğer dişi portu birbirine ekliyoruz zaten renkler standart kırmızı yeşil beyaz siyah sonra cakmaklığın arasında bulunan ara boşluğa dişi portu monte ediyoruz teybin arkasına monte ettiğimiz dişi kablo ilede ara kablosunu birlştirdiğimiz zaman işlem tamamdır .tabi teybi tekrar toplamayı unutmayın [/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] arkadaşlar buda bitmiş ve çalışırkenki hali solundaki çakmaklık iptali usb şarj soketi montajınıda zamanım oldukça sizinle paylaşacağım
Bende aynısını starexte vites in önündeki bozuk para koyma yerine yaptım GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi