Sunny SN4OTYP030 oto teyibimin sigortası attı (kablolarda bağlı olan) bunlar kaç amperdir bilgisi olan arkadaşlar söylesin lütfen
konsol sökmeden alma mümkün değil diye biliyorum.Benim söktüğüm teypte sadece 1 sigorta vardı oda 7.5 amperdi sanırım
7.5 amper yerine 2.5 amper takarsanız ya anında patlatacaktır.Yada zaman içinde gene yanacaktır...Teyip düzgün besleme alamadıgından dolayı saçmalayabilir.Ve ses kaliteniz düşebilir....Eeeee ne demişler nekadar ceyran okadar iş... )
bende 2 tane var kullanım klavuzunda 1A ve 15A yazıyo (15 hafıza için) yarın elimdeki sigortaları değiştiricem ama ne zaman takarım bilemem 2 aydır teyp çalışmıyo
tamam öyleyse öyledir teypten teybe değişebilir ama siz siz olun düşük amper takmayın sıkıntı yaratabilir
s.a teyibin sigortalarını bugün değiştirdim ama --teyibe elektrik gelmiyo kablolarına led bağladım çalıştırmadı sigortalarada baktım patlak yok neden olabilir ???
Teyple birlikte ortadaki saat de çalışmıyorsa motor kısmındaki (varsa) sigorta atmıştır. 1 aydır teypsiz gezmektense 2 dakika elektrikçiye uğrasan daha iyi olurdu
Yav ne deyim o zaman boşver kendin söyle kendin dinle Benim geçen akşam attı sigortalar, o karanlıkta elektrikçi aradım, buldum, yaptırdım