direksiyondaki kanal arama tuşuna basınca hiç bir istasyonda durmuyor.ayrıca zaman zaman radyo çalışmıyor ses artıp azalıyor.sorun nedir acaba
Teybin üstündeki TA/PTY tuşuna bas. Ekranda Ta ya da PTY yazmasın.Öyle deneyin. Muhtemelen düzelecektir... Düzenleyen : atlantis
bastım ama düzelme olmadı. benim araç 2007 model başka tuşlarda olmasın sorunu düzeltmek için servise mi gitmek gerekir
cd okuyucu takılıyor ve cd yi dışa veriyor, yeniden cd yi verdiğimizde bir süre sonra error 5 ve ardından eject yazarak cd yi geri veriyor. Okuyucu temizleyici çözüm getirirmi acaba?
bendede aynısı oldu temizleme cd si aldım işe yaramadı.forumlarda söküp temizleyin diye okudum söktüm taktım şimdi hiç çalışmıyor.bende yeni bir teyp almayı düşünüyorum.
Öncelikle iyi akşamlar bende de 2007 era var, sanırım bu araçların teyip sıkıntısı kronik. Çok kaliteli CD markalarında bile bazen tutukluk yapıyor. (TDK ve Maxell gibi)
bende degişik marka cd ler denedim ama banamısın demedi. zate usb si felanda yok en iyisi yeni bir teyp almak.varsın direksiyon kumandası kullanılmasın.
Yeni Aldığım Era Mode Paket Aracımın direksiyondan kumandası ile ilgili sormak istediğim bir konu var. Kullanan bilen arkadaşlar varsa eğer yardımlarını rica edeceğim. Direksiyondan kumandada 3 Ad. tuş var Volume Seek Mode Mode tuşu Radyonun Fm1 Fm2 Kısa dalga bantları arası geçiş yapıyor Volume ses için Seek Tuşu ise bir kanalı dinlerken frekansı ileri geri alıyor. Yahu en gerekli olan işlemi nasıl yapacağız. Bir kanalı dinlerken sonraki yada önceki kanala direksiyondaki kumanda ile gidemiyormuyuz ? (Örneğin hafızada 1 Nolu tuşta Power Fm çalıyor 100.00 Frekans. 2 Nolu tuşta 104 Radyo D var) 1 den ikiye ileri gitsin diye seek tuşuna basınca 100 frekansından ileri (yada geri) gidiyor manuel olarak. Kullanım kitabına baktım bütün forumu gezdim ama cevap bulamadım. Umarım ben becerememişimdir yoksa Önceki sonraki kanala bakamadıktan sonra direksiyondan kumandanın hiç bir anlamı kalmıyorki Saygılar