merhaba arkadaşlar getz aracımın sadece teybin geçtiği kalorifer düğmelerinin olduğu yeri double dın taktığım için işlem yaptık şimdi boyanacak fakat mat siyah mı parlak siyahmı olsa güzel olur karar veremedim şimdi bazı yeni model arabaların bazı göğüs kısımları parlak siyah hoş duruyor metalik siyah benim fikrim parlak siyahtan yana ama siz ne düşünürsünüz fikirlerinizi alabilirmiyim ?
Parlak siyah daha güzel durur bence. Piano Black dedikleri ile aynı şey sanırım. Deforme olma, çizilme açısından bir fikrim yok, boyayacak olan kişi sürekli bu işi yapıyorsa onun fikri daha geçerli olacaktır.
devamli boyayan biri degil ama onun fikri torpidoda siritir dedi ama ben parlak olsun istiyorum daha cancanli olur piano black le ayni sey bakalim diger arkadaslar ne dusunuyolar
Eğer Parlak yapacaksan sağ ve soldaki hava üfleyen yerlerin çerçevelerini de aynı şekilde boyarsan sırıtmaz. Ama bence sadece teyibin olduğu konsolu boyarsan sırıtır.
simdi gumus istiyodum bende aslinda ama obur taraflar siyah oldumu hepten siritir kotu durur o yuzden ya parlak siyah yada mat siyah