Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Teyip Değiştircem Yardım Edecek Varmıdır

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda teomn tarafından 7 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

1. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    herkese merhaba arkadaşlar yani üye oldum foruma bende 1 hafta önce 98 accent aldım dünde yeni teyip aldım araca ancak sabahtan önceki teyibi sökmeye kalktım teyibin kafasından başka bir şey sökmedim teyibi komple çıkarmak için siyah çerçeveyi çıkarmak gerekiyor onuda yuvasından kurtardım ancak çekiyorum bu allataki ve üstteki soketlerden felan cıkmıyor bunu daha önce söken arkadaşlar yardımcı olurlarmı ellerim bu olaylara yaktkındır ancak neyi nerden cıkaracamı bilmiyorum yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum

diğer sorunum aracımın ön kaputunda macun var kışın boya iyi olmaz diyolar macununda görüntüsü beni rahatsız ediyor bu macunu plasti dip diye boya tarzı malzeme ile kapatabilirmiyim folyo veya bu malzemeden hangisini tercih edersiniz tahmini 3-4 ay beni idare etmeli

2. Serkan1978

Serkan1978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Serkan S
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    teyp çerçevesini sökmeye başlamadan önce direksiyon altındaki dizlerinin hizasına gelen bakaliti sökücen..gaz pedalının üst taraflarında kalorifer kumanda sıcak soğuk hava çevirme düğmesine hareket veren bir tel ve beyaz bir plastik parça var onu ve az biraz gerisindeki teli sabitleyen parçayıda sökücen o tel boşa çıksın..sonra teyp çerçevesindeki küllüğü çıkartıcan orada 2 vida var onu sökücen..söktükten sonra küllüğün içinden elini sokarak yavaşça dışarıya doğru esnetmeye başlıyacan önce çerçevenin ortalarında 2 tane v şeklinde tırnak var onlar kurtulacak sonra yukarıya doğru 2 v tırnak daha var onlarda kurtulacak toplam 4 v tırnak var yalnız teyp çerçevesi kurtulurken o v tırnaklar aşağıya düşüp halının altına kaçabiliyor o zaman vites konsolunu komple sökmen gerekiyor o düşen tırnakları oradan alabilmen için..ama bazen oluyor hep değil sen inancını kaybetme ;) teyp çerçevesi biraz boşa çıktıktan sonra onu üstte saat ve park lambası butonunun soketleri tutar o 2 soketide çıkarıcan ve teyp çerçevesi iyice aşağıya doğru inebilir ve teyp bölgesi rahat bir şekilde çalışmaya uygun hale gelir..işin bittikten sonrada söktüğünün tersine önce v tırnaklar yerine doğru ittirilecek sonra kül tablası vidaları en son gaz pedalı üzerindeki tel bağlantısı ve direksiyon altı bakalit takıcan kolay gelsin...

Halil bunu beğendi.
  3. turgay8268

turgay8268 Guest

selamlar arkadaslar ix20 blutooth baglantisini yapamadim tlfndan ariyom araci gormuyo aractan buluetot acik

4. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Cihaz hakkinda bilgim yok ama görünürlük diye bi seçeneği olabilir belki menüde.

5. turgay8268

turgay8268 Guest

yok ole bir menu gormedim baya karistirdim htta kayitli olan bir tlfnda cok araca ne yaptimsa baglanti kuramadim

6. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Serkan arkadaşım anlatımın çok güzel olmuş çok teşekkür ederim bende buraya konuyu açtım aşşağı indim kurcaladım biraz sökemedim ama biraz yol katettim öncelik sana sormak istediğim bu saatin oludugu kısımda soldada bir tuş varmış ben daha yeni farkediyorum o tuş yerini boş sanıyodum meğerse tuşun arkadsaında kablo varmış biraz araştırdım arka silece tuşuymuş acaba çalışıyormu merak ediyorum çünkü tuşun içi kırık yenisini nerden temin edeibilirm bilginiz varmıdır.saatin arkasını 4lünün soketini söktüm teyp vidalarını söktüm ancak o dediğiniz teli gördüm sadece parçayı tutan o kısım kaldı peki o teli felan çıkarınca direksiyon altından geri toplanması kolaymıdır acaba

7. Serkan1978

Serkan1978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Serkan S
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    O silecek tuşu arka camında silecek olan modellerde faaldır bizim araçlarda arka silecek olmadığı için o tuş yer kapama olarak kullanılır..bizim accentlerde kablo tesisatları olmayan özelliklere görede çekili şekildedir mesela ön sis far tuşunun yanındaki tuşta boştur ama arkasında kablo bağlıdır aslında orası arka sis farı içindir maalesef Türkiye üretimlerinde arka sis farı yoktur! bunun gibi daha bir çok şey eksiktir.ön far ayarı far açık uyarı sesi gibi...

GT-S6310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Serkan1978

Serkan1978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Serkan S
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    Direksiyon altındaki telin ucu beyaz yuvarlak bir plastiğe bağlıdır.o plastiğin az gerisinde tel sabit dursun diye ikinci bir bağlantı yeri var ikisinide sökünce tel boşa çıkıyor ve teyp çerçevesi iyice dışa çekilebiliyor..geri takarken telin bağlı olduğu beyaz plastiğin kanalı var onu orada karşılayan klapenin pimine geçirip beyaz plastiğin vida yerine oturtacaksın vidasını sıkacaksın çok sıkma o parçayı zarar vermemelisin sonrada az gerisindeki diğer sabitleme metalini vida yerine vidalayacaksın hepsi bu kadar kolay gelsin...

GT-S6310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş