Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

test aracı lütfen bakarmısınız.

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda polatli30 tarafından 31 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. polatli30

polatli30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <a href="#" target="_blank">Arkadaşlar merhaba.
    Uzun zamandır toyota corolla arıyordum sizlerde biliyorsunuz.Ama araba reşat altını gibi çıktığında satılıyor.Yaklaşık 4 aydır temiz az km li bir toyota bulamadım.Vaz geçtim.
    Sizlere sorum hyundai I30 buldum 2008 dizel 12000km de 115 bg select donanımlı bir <a href="#" target="_blank">araç.fiyat olarakta 28000 tl

1:I 30 kullanan arkadaşlar ben aracı hiç kullanmadığım için bilmiyorum araç nasıl Artı ve eksilerini yazarmısınız.(Sağlamlığı-Ses Alımı-çekiş-<a href="#" target="_blank">yakıt-arıza durumu-yedek parça veya servis fiyatları v.b)
    2:Araç test aracı bayiden alacam.Bir test aracını almak sakıncalımıdır.Varsa sakıncaları nelerdir.
    pazartesiye kadar karar vermem lazım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Aracın test aracı olması beni düşündürüyor.Almalımıyım almamalımıyım.

2. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Test aracı olması bence aksine avantaj sayılır. Ancak test sürüşünü yapan müşteriler aracı sürekli zorladılarsa denemek için onu bilemem. Ancak 12000 deki bir araç sıfır sayılır. i30 kullanmadım hiç. Sadce Erayı alırken içine bir oturdum Eradan kat kat güzel geldi:) Aynı sınıf değil ama sadece oturmak bile mest etti:) Bu forumda 360 bin km ye kadar kullanan biri vardı. yurt dışına gidip geliyormuş sürekli. Ama kim olduğunu hatırlayamadım. Araç hala rektefe istemiyordu ki sürekli uzun yol daha çok yıpratır biliyorsunuz motoru.

3. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    öncelikle aramıza hoşgeldiniz.... Almayı düşündüğünüz araç 2 yaşında bir araba test aracı olduğundan dolayı km bana biraz düşük gibi geldi.... 2 yıldır test aracı ve 12.000 km de olması beni biraz düşündürdü açıkçası...

onun haricinde alınmaması için bir sebep yok... km doğruysa sıfır gibi araba... ayrıca İ30 bizim araçlarımıza göre bir üst sınıf bir araç olduğu için her önüne gelenede test sürüşü yaptırmamışlardır... ciddi alıcılar yanlarında satış görevileri ile denemişlerdir aracı... kiralık araçlar gibi yada sürücü kursunda kullanılan araçlar gibi çok hırpalandığını sanmıyorum... km de sıkıntı yoksa alınabilir... era fiyatına İ30 sonuçta... hemde dizel.. ben alırdım...

4. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bayinin test aracıysa alınabilir. Ama gazetecilerin kullandığı test aracıysa sakın almayın!

5. polatli30

polatli30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai bayisinin test aracıymış.Test olarakta 1-2km gidip gelmiş ana yol üzerinde bu km yide yapmaşmış ama bazen ordakiler araçla evlerine gidip geldikleri olmuş.Satıcının söylediği bu.
    KM doğru olup olmadığını nasıl öğrene bilirim.Aracı almadan motorunu kendini bir yere göstersem iyi olurmu yoksa göstermeye gerek yokmu sonuçta hyundai bayisinden alınıyor.Göstermek gerekirse nereye göstereyim.Aracın motorunda veya turbosunda herhangi bir şey varmıdır.

6. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    sıfırı ne kadar bunun
    Düzenleyen : alpozturk2002

7. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hiç kullanmadım ama direksiyonuna oturmak bile hayranı olmaya yeterhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbir onun kapısını açın kapatın birde diğer araçların kapılarını açın kapatın..demek istediğim şey çok net kafanızda canlanacaktır.. gerçekten kestiremediğim için soruyorum...bir araç 12.000 km de ne kadar hasarlı olabilir kötü kullanıma bağlı olarak ??? kullanımların hiçbirinde bekleme yapılmasa turbo ordan biraz hasar görse...motor soğukken araca yüklenilse başta turbo olmak üzere motorda biraz zarar görse...gerçekten kestiremiyorum..üstadlardan daha net cevap alabilirsiniz motor ve turbo konusunda

8. polatli30

polatli30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yazılanların ortalaması test arcının alınmasında bir sakınca olmadığı tarafında ben öyle çıkardım .
    Peki fiyat olarak nasıl arkadaşlar.internetden baktım fiyatlara 28000-30000 arası ama tabi onlar tek el kullanılmış.Bu araç test aracı olduğundan çok kişi tarfından kullanılmış belkide gün geldi bayidekiler tarfından ayak işlerindede kullanıldı.Bunları düşününce fiyat nasıl...

9. serdarus

serdarus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o fiyata o donanımla ve 12000 km ıle super fıyat kacırma bence...
    ama o hyundai bayisinden baska bi servise bi götür için rahat etsin...
    bence gayet iyi bir araba...
    ben i30 sahibiyim ondan söylüyorum

Bu Sayfayı Paylaş