Tesla büyük adamdır , Ama Kimse tanımaz. Herkes Edisonu tanır.. Tesla yaptıkları ile Edisonu 10 ile çarpar Buda Tesla Bobini Vs Faraday Kafesi
Aynen tesla yı pek bilen olmaz. ama adam elektiriğin içinden geçmiş zamanında. kablosuz ampul yakma vs. adamın hayatı icat üzerine
İsmini biliyordum ama hakkında çok net bilgilere sahip değildim şimdi biraz araştırma yaptım adam bence kesinlikle dahi eğer maddi destek de sağlansaydı bayağı bir yol kat edermiş.
tesla'nın yıllar önceki hayali bugün amerikanın gerçeği haarp o zamanlar adama deli gözüyle bakıyolarmış aslında bir dahi
Bence edisonu 10 değil yüz kere katlar hemde doğru dürüst maddi destek olmadığı halde olağan üstü yol katetmiştir bu gün kullanılan cihazların nerede ise tümünde desek çok abartı olmaz onun teknolojisinden faydalanılmayan bir şey yok ama tarihçilerin ayıbı bu adamı tarih kitaplarında pek anlatmamışlar.
Bir elektrik ve elektronikci her zaman matematik yonunden ustundur ki boyle olmalidir. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günümüzün florasan ampul, mikrodalga fırını ve otomobil ateşleme sistemleri gibi icatları Tesla tarafından yapılmış. Muhteşem deha Tesla. Tapatalk - Lpg araçların katili -