Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Tesissatcı Arkadaşlar Bi Göz Atarsanız Çok Sevinirim

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda aykut06 tarafından 23 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. aykut06

aykut06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    aykut sungur
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    aracım tucson görüntülü teyp var kalitesi de çok güzel her türlü videoyu destekliyor flac dosyalarını dahi çalıyor arkadaşım bana potenza hoparlörler hediye verdi bi çifti kendinden Tweeter diğeri ayrı ön arka için birebir oldu amfi taktık arayada a.d.s marka dönüştürücü koydu filan sonra çamur gibi ses alıyorum orjinaller daha tok çalıyordu bide farkettiğim birşey daha var sesi öne arkaya sağ sol yaptığımız yer sadece sol dipte çalıyor 4hoparlörbirden sağ arkaya alınca bass çalışıyor bagajdaki. sol arkaya alınca sonradan taktırdığım Tweeter çalıyor ses içeride iğren tonlamalar sanatcının sesi vs iğren geliyor bunu tesisatı bağlayan arkadaşa söylediğimde teybinde bass çıkışı yok ondan böyle tek kanal çalıyor tüm hoparlörler içerideki aküstiği alamıyorum tavsiyeleriniz nedir BU ARADA ARAÇTA 2 AMFİ VAR biri mono...

2. aykut06

aykut06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    aykut sungur
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    hiçmi yok anlayan :)

3. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ads dönüştürücüye pek güvenmeyin, daha iyi birşey bulmaya çalışın, bir de o tesisatçıyı değiştirin.

araçta orjinal teyple 2 amfili sistem kurmak kolay değildir. dönüştürücüden gelen sinyal kayıpları kendini gösterir.

Bu Sayfayı Paylaş