Mrb arkadaslar ben aracımı alalı 2 ay oldum.biraz acemıyım. bugun arac kapana ters girdim.kapanmadı sandım.lastıklerde bişi yok bıkç saat sonrasında aracı kullndım ama içim rahat etmedı.sonra hasar oluşurmu yolda falan kalmayım
Bi ara hastaneden çıkınca dalgınlıkla ben de kapana tersten girdim baya da ses geldi. Geri geri gidiyordum , eyvah gitti arka lastikler dedim. Etrafta lastikçi var mı diye bakınır oldum. İnip bakınca hiçbirşey olmadığını görünce şaşırdım. Üzerinden 8 ay geçti halen problem yok içiniz rahat olsun
Aynen bende iş çıkışı hasteneye uğramıştım arkadasa dalgınlık ve acemılıkle öyle oldu.baya korktum bırde bayan olunca çok anlamıyorum bu araba işlerınden
sadece lastiklerinizin zarar görme ihtimali var, daha önce olmayan, düz bir yolda 80-90 hızla giderken "hoplama" benzeri birşey hissediyorsanız lastikleriniz balon yapmış olabilir. balon varsa o lastik değişmeli. kapana giren lastiğin yüzünü gözle ve elle kendiniz de kontrol edebilirsiniz, herhangi bir parçalanma varsa lastik değişimi gerekir. içiniz rahat edecekse, bir lastikçiye gidip durumu sorabilirsiniz, ama size masrafa edilecek birşey derse masrafı yapmadan başka yerlerde araştırın.
Nasil ya kapana ters girip lastik nasil patlamaz ? LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi