Arkadaslar merhaba. Emniyet kemerlerinin tokasi normalde sabit birakildiginda standart olarak dis taraftadir. Ama benim aracimda normal disi bir durum var. Surucu emniyet kemer tokasi ters duruyor ve iceri bakiyor. Yani kemer takili degilken orta direge bakiyor ve takilinca da kemer halati cap bor hal aliyor. Normal sartlarda bu tokanin donme ihtimali hic yok. Bugun servise gittim ve gosterdim. Tum servis saskinlik icinde kaldi. Fotograflarini cekip merkeze gonderdiler garantiden halledecekler. Fabrikasyon bor hata oldugunu dusunuyorlar. Ama emniyet kemeri tokasinin fabrikasyon olarak ters cikma ihtimali nedir sizce.
Bir tarafını kıvırıp siz de düzeltebilirsiniz. Servis eğlence aramış sanırım kendisine. Bazen çekerken halat sıkışıp bir şekilde ters dönebiliyor D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Elle duzeltmek icin ugrastilar ama kendi icinde donme ihtimali hic yok cunku halatin kemer tokasindan gectigi yerin boyutlari tam olarak halat boyutlarinda.
Serviste usta problemi cozdu. Ama nasil cozdu hic bir fikrim yok. LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi