tapatalk programını telefonunuza indirin ordan hyundai clup bulun giriş yapın ve yani konu açın sağ üste görüntü ekle yazar zaten bilgisayardan ne yazık ki bende yapamadım kolay gelsin
Telefondaki resimleri direk tapatalkile eklerseniz ilerleyen donemlerde silinme durumlari yasanabilir. Bunun icin size tavsiyen biraz zahmetli. Olacak ama bir dizi islem yapmaniz gerekecek. Ilk olarak foruma hizli erisim icin tapatalk kullanmanizi oneririm hem telefonunuzu yormaz hemde gereksiz gorsellerden uzak ve hizli erisim saglarsiniz. Ikinci islem ise telefonun tarayicisindan ( ben chrome kullaniyorum ) resim.hyundaiclubtr.com adresinden giris yapiyorsunuz resim ekle kismindan telefondaki resimlerden secerek yukleme yapip yukleme sonrasi resim link i yazan link kopyalanalip tapatalk araciligi ile ekleyebilirsiniz. Ufak hatirlatma eger boyut yuzunden yukleme hatasi alirsaniz resizeme isimli uygulama ile resim boyutunu telefondan direk dusurebilirsiniz. Biraz karisik gibi gorunsede ben el aliskanligi artik resim isimi bu sekilde telefondan goruyorum. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi