Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Telefon seçimi ?

'Sohbet-2' forumunda mirkan tarafından 18 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bildiğiniz gibi cep telefonu kullanan biri değilim ... daha doğrusu değildim ... Fotoğraf çekim ve video çekim kalitesi en iyi telefonu istiyorum ... Nokia N8 http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-n8 Ve Sony Ericsson Xperia arc http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications Arasında kaldım ... İnanın telefondan hiç anlamam... turkcell kampanyası ile alacağım ... Buiki telefondan daha iyi fotoğraf ve video çekebilen cihaz varsa ona talibim ... Sony'de hdmi çıkış mevcutmuş , acaba N8'de de varmı bu ? (baktım varmış)

Düzenleyen : mirkan

2. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    bence orta kalite bir cep telefonu alıp yüksek megapikseli olan bir fotoğraf makinası tercih etseniz pişman olmazsınız.ben böyle yardımcı olabiliyorum çünkü telefondan pek anlamam https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkürler, telefon taşımak bile o kadar zor geliyorki :) ikisini birden taşıyabilmem mümkün değil ... Gps müzik çalar internet ve hd çekim yapabileceğim tek bir cihaz taşımak daha mantıklı ...

4. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Nokia ya bulaşma abi..bende n8 c7 arasında kalmıştım ki samsung wave 2 yi gordum mukemmel bir telefon..hd video çekimi var ayrıca süper clear lcd olduğu için ekran çözünürlüğü muhteşem..3.7inç ekranı var..tek tavsiyem o olur. ya da alabiliyorsan samsung galaxy s al..

5. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
  6. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Burkim , benim için önemli olan fotoğraf ve video çekim kalitesi ...

7. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    fotoğraf ve video konusunda n8 den iyi diyebilirim sana abi.n8 deki 12mp ye aldanma.nokiadaki işletim sistemi almamak için bile en büyük sebep..

8. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bence de samsung wave ben kullanıyorum bendeki wave 1 çok güzel telefon fotoğraf kaliteside çok iyi

9. Q lodost34 Q

Q lodost34 Q Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi akşamlar bende de wave 1 var kamerası 3,2 ama piyasadaki çoğu 5 mp olanlarda kakat iyi derim saygılar

10. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    wave 1 in kamerası zaten 5 mp sizin bir yanlışınız var.

11. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Samsung Wave2 ve Galaxy 5 kullanıcısıyım tavsiye ederim gerçekten çok üstün makine 1 GHZ işlemciye sahip. Uygulamalardaki hızı çok çok yeterli hd resim çekiyor. Hd oyun oynatıyor. Arkadaşımda N8 var ekran,işlem hızı bakımından uçurum var Wavenin fiyatıda N8 den hesaplı.Wave2 Super Clear Lcd ye sahip ve Gorilla Glass ekran kaplamasıyla çizilmezlik ve kırılmazlık kazanmış.Ayrıca üst sınıf bir televizyon olduğundan kapasitif ekrana sahip yani bastırınca çöken eski tip ekranlardan değil.Ekrana dört yönden akım veriliyor ve eliniz temas ettiği zaman vücut elektriğinizi algılayarak o bölgedeki ikonu aktifleştiriyor.Ekran dokunmatik özelliği parçağınızla bir post-it kağıdını sürüklemek kadar hızlı. N8 ise ekran kalitesi düşük,kamerası her ne kadar 12 mp olsada bizzat aynı ortamda çektik Waveye göre düşük. N8,Wave2 ve E72 ile aynı ortamda aynı kareyi çektik ve arkadaşlarım şaşırdılar. Bada işletim sisteminin hızı ve uygulamalardaki perfonmansı ürkütücü ayrıca yazın Bada 2.0 geleceği öngörülüyor. Youtubede videolarını aratın Bada 2.0 lı Wave2 çok daha gelişmiş olacak. Symbian işletim sistemi ise ağır ve takılmalı zaten eskiyen bir işletim sistemi. Ayrıca Amerikada Nokia'nın Windows'a satışının elaltından yapıldığı haberleri geçilmiş,yani işletim sistemi değişecektir ki 2 ay önce Nokia Windows ile yazılım anlaşması yaptılar. Netten konunun detaylarını bulabilirsiniz. Bada işletim sistemi ise Linux tabanlı açık kaynak kodlu bir işletim sistemi, daha yeni ve gelişmelere açık bir işletim sistemi. Umarım yardımcı olabilmişimdir Mirkan.

Düzenleyen : 35mustafa35

12. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Açıklama için teşekkürler abi ... sony ericssonun kamerası nasıl acaba ? ... ben özellikden ziyade fotoğraf ve video kalitesi arıyorum ... işlemci filan hiç anlamam ... 6gblık müzik arşivimi yükleyeyim , bol bol foto ve video çekeyim yeter ...

13. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    nokia c7 kullanıyorum araştırmadan direk telefoncuya dokunmatik son çıkan nokia yı ver dedim aldım çünkü 3-4 sene kullanırım bi telefonu, tek eksiği yakın foto çekimde kötü ama video hd çekiyor ve mükemmel video çekiyor, samsung ve sony ericsona hiç bakmadım kaç tane aldıkysak orası burası sürekli bozuldu yemin ettim nokia'dan başka telefon almıyacağıma ama foto çekimi ve konuşma ses kalitesi olarak sony ericson daha iyi biliyorum ama yinede nokia aldım kafam rahat çok ayrıntıya takılmam sırf foto çekimi için istiyosanız sony ericson ve ya belki samsung iyi olabilir yoksa nokia,blackberry,HTC,i-phone diye gider sıralama

14. Blue Crdi

Blue Crdi Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    size önerim ; nokia N8 sadece 12 MP kamerasının adıyla göz kamaştırıyor başka hiç bir şeyi yok işletim sistemi çok yavaş ( inanmıyanlar hafızasına 10 gb doldursun baksın ) bir uygulamaya girmek için 10 dk bekletiyor sizi ama yeni nesil samsungları çok beğeniyorum şuan piyasada en çok satan telefonlar Iphone 4 , Blackberry ama bunlar klas telefonlardır yani havası vardır ama özellikkte çok fıstırlar :) eğer alıcaksan samsung galaxy S 1 5 MP kamera ( N8 İLE ÇÖZÜNÜRLÜK AYNI KARŞILAŞTIRMA TESTİNİ ATACAĞIM ) HD video kayıtı var ama yurtdışından getirtebilme imkanın varsa telefonların kralı SAMSUNG GALAXY S 2 al 1 GHZ işlemci 1 GB ram 8 MP kamera FULL HD Video kayıt ve son nesil android işlemci yani anlayacağın Nokia n8 den uzak dur derim .. evet ya samsung VAVE 2 al yada GALAXY 1 getirtebilirsen galaxy 2 al derim ..

15. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA
    N8 almayı düşünen varsa istediğiniz soruları yanıtlayabilirim, ben de n8 kullanıcısıyım, hatta n8 için forum bile kurdum. www.nokian8.net diye. O siteden isteyen faydalanabilir. Eğer ki fotoğraf cidden önemli diyorsan hakkaten n8 al. gündüz çekimlerinde galaxy s veya wave in çekimleri yakın olabilir n8 ama kimse az ışıktaki çekimlerden bahsetmio. N8 az ışıkta yada 0 ışıktayken xenon flashı sayesinde rakiplerine fark atar. Bu konu çok konuşuldu çok tartışıldı forumlarda kağıt üzerindeki sadece CPU hızına bakmak yeterli deildir ve sadece bilmeyen kişiler bunu yapar. Bunun yanında GPU diye birşey vardır. Nokia N8 CPU+GPU hızıyla rakiplerine yetişmektedir. Derseniz ki işletim sistemi kötü. Evet haklısınız symbian rakiplerine göre yavaş kalıyor ama bunun n8 donanımıyla alakası yok. Eğer ki fotoğraf önemli diosanız n8 den şaşmayın bence, ama fotoğraf çok sorun değil diosanz her ne kadar n8 kullansam da androidli galaxy s tavsiye ederim.

Düzenleyen : punisher-26

16. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA
  17. punisher-26

punisher-26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    PSA
  18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Arkadasım ARC almıs. Hatta 2 arkadasım birlikte almıslar. Bence bir telefona o kadar para vermek aptallıktan baska birsey değil https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif. Ama, eger o kadar para verecek kadar aptalsan, ARc almanı tavsiye ederimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif. Hem HD kamerası hemde hd ekranı ile cok acayip bir alet.

19. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Değerli yorumlarınız için teşekkürler ...
    Ben hala sony ericsson arc ve nokia n8 arasındayım ... Samsung gözüme hiç hoş gözükmüyor ...
    iphone 4'ün fotopraf çekim kaliteside mükemmelmiş ... çok şaşırdım ... arc samsung ve n8 den iyi :) ...

Bu Sayfayı Paylaş