Herkese merhaba. 1 Mayıs 2013 tarihinden beri foruma üyeyim. O zamanlar 2011 model dizel getzim vardı. Arabamla yollarımızı ayırsak da forumu sürekli takip ediyorum. Forum sayesinde çok şey öğrendim, Hyundai assan fabrikasını gezdim. Bazı arkadaşlar gelip forumdan şikayetçi olsada burada herkesin problemine yardımcı olmaya çalışan insanlar var. Benim sorup da cevabını alamadığım hiçbir soru olmadı. Fabrika gezisi için İstanbul'a gittiğimde ilk defa yüzyüze geldiğim insanlarla sanki senelerdir tanışıyormuşum gibi hisettim. İlk kez tanıştığım @ReNe nikli Murat abim bir mesajımla kaldığım yerden buluşma noktasına götürdü. Böyle güzide insanlarla tanıştım. Bu güzel platformu oluşturup bizlerin kullanıma sunulmasında emeği geçen herkese sizlerinde huzurunda teşekkür ederim. @ReNe Murat abi tekrar teşekkür ederim. Herkese sevgiler saygılar
Rica ederim kardeşim , bende seninle tanıştığım için çok mutlu oldum ayrıca o kadar yol geldin bizde o kadar hizmet edelim yani lafı olmaz
Hoşgeldiniz 1300km orası benzin masrafını geçtim periyodik bakım masrafı çıkarırsın Mehmet Assan a söylemek lazım öğle yemeği yemeyiz sticker da istemiyoruz bize uçak bileti yollasın desek belki kabul ederler.
Allah razı olsun abi Sağol Koray hocam Deseydin özel jetimle oradan geçer alırdım be kardeşim Geleli çok oldu ama sağolun hoşbulduk diyeyim Birde kendim hakkımda pek bilgi vermemişim. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makina müh. 2.sınıf öğrencisiyim. Şuan elektrikli ve hidrojenli iki tane aracı Tübitak projesi olarak hazırlayan bir ekibin üyesiyim. Yeni araçlarımızın yapımına başlayınca yeni bir konu açıp elimden geldiğince kendi yaptığımız aracımızı tanıtmaya çalışacağım