Uzuuun bir aradan sonra ilk göz ağrım olan forumda tekrar sizlerle birlikte olmak çok güzel.Denizli den selamlar sevgiler...
Evet kardeşim...Baya bi oldu.Elantramı 2009 da aldım ve bu foruma kaydoldum.Harika bilgilerle forumdan uzun süre faydalandım ve halen de faydalanmaya devam ediyorum.Sadece bir-kaç yıl izleyici olarak kaldım.İnşaAllah bundan sonra aktif olarak sadece izleyici değil, katılımcı oalrak ta devam edeceğim.
2009'dan beri Elantra sahibiyseniz bu araçlar konusunda oldukça deneyim kazanmış olmalısınız. Biz de sizin deneyimlerinizden ve bilgilerinizden faydalanırız inşallah. Tekrar hoşgeldiniz.
Hoş bulduk kardeşim.Bu forumda Mürsel denilen arkadaş varken bizim ne haddimize.Adam Elantra nın mıncıklanmadık yerini bırakmayarak, Hyundai literatürüne yeni bir Elantra modeli kazandırdı....Ustama hürmetler...
Hoşbuldum Serdar kardeşim.Bakıyorum hala Sonatayla birliktesin..Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.
Bu ne hız yahu..Yetişemiyoruz hızınıza...Mürsel de satmış efsane Elantrayı...Neyse hayırlısı olsun..Rabbim inşaALLAH GENESİS'e binmeyi nasip etsin hepimize...
Eyvallah Adnan abi ben foruma bu sene üye oldum elimden geldiğince aktif oluyorum, keyifli forumlar abi