98 LX accent'en sonra 2000 model benzinli 100.bin km Corolla Hariç hiçbir araç tatmin etmedi. bizde accent alalım dedik. Bursa'da fena derecede pahalı 3 hafta araba pazarına gittim. 2 tane kaçırdım ama hiçbiri aşağıdaki araç gibi iyisi değildi. iddia ederim. inanır mısınız Galerici 200kmdeki etek altı boyalı 98 accenti 12.200'e gözümün önünde aldı. 2 gün sonra da 14250'den sahibinden.com'a koyup sattı da. Sonuç olarak biz de accent aldık aşağıdaki gibi: aracımız Accent 98 md. 1.3 Ls 82.000 km'de orjinal ! Değişen yok hemen hemen her yerinde güneş yanıkları var. otomatik cam yok hid. yok yok yok ama kapı sesleri aracın kalkışı gidişi çok güzel. Edremit'ten aldık. Bursa'ya kadar kazasız belasız geldik. araba lastik istiyor! boyası pasta ile düzeltilir mi ? kalorifer de ısıtmadı fan çalışıyor fakat soğuk üflüyor. plaka 56(Siirt) o problem olumu sigorta polis çevirmesi gibi(kimseyi dışladığımız yok yanlış anlaşılmasın) Fikir sahibi abilerim, kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun aracınız dediğinize bakılırsa temizmiş gerçekten özellikle kmsi.eğer satmıycaksanız ben olsam güzel bir boyatırdım çiçek gibi olurdu.plakaya gelirsek bilemiyorum nasıl olur çevirmede falan ama bu yaşanan olaylardan sonra dikkat belki çekebilir.