selam arkadaşlar, 99 gls arabamda kaloriferin fan yönlendirme düğmesinin bağlı olduğu kol kalorifer kutusunun içinden kırılmış, sürekli ayağa üfleme yapıyor. sizce bunun tamiri için torpido sökülmeden bir yöntem var mıdır? bir de klima çalışınca içeriyi toprak kokusu sarıyor. yardımlarınız için teşekkür ederim.
müzik setimi değiştirirken düzgün olsun diye orta konsolu sökerek yaptım. gördüğüm kadarı ile orta konsolu hatta müzik setini bile sökseniz yönlendirme aksamına ulaşabilirsiniz. eğer o aksamda problem yoksa gördüğüm kadarı ile araç altından yapmanız gerekecek... eğer toprak kokusu geliyorsada iç dış döngüdede problem olabilir. onlarada bi konsolu sökünce bakmanızı tavsiye ederim...
dostum teybin orayı komple sökebiliyor muyuz? doğru mu anladım. elektrikçi bana komple torpidonun söküleceğinden bahsetti. bir de iç dış döngüyü biraz açarmısınız, bana sanki kalorifer hortumlarındanmış gibi geliyor. teşekkürler.
doğru anladınız teybi sökün nedemek istediğimi anlıyacaksınız. orta konsol komple çıkabiliyo çok basit sizde çıkartabilirsiniz bu bölüm çıkınca tüm hava kontrol kısmı çıkıyor. bağlantı kollarında kırık kopuk çıkık varsa gözle görülebilir rahatça. komple ön konsolu sökmek diyolarsa bilemiyorum bana garip geldi. iç dış rüzgar döngüsünden bahsediyorum bunun kolu çıkıp dışdan gelen havada takılı kalmış ve hortumuda çıkmışsa toprak kokusu alırsınız.